Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Wenger už nechce nikoho zo zverencov prichytiť pri fajčení

Tréner futbalistov Arsenalu Londýn Arséne Wenger vyslal svojim zverencom jasný odkaz: "Kto nebude dodržiavať životosprávu a zdravý životný štýl, bude trénovať s juniorským mužstvom."

09.01.2015 15:02
Arsene Wenger Foto:
Tréner Arsenalu Arsene Wenger.
debata

Francúz už nechce prichytiť žiadneho hráča fajčiť, ako sa stalo v prípade brankára Wojciecha Szczesného po novoročnom zápase so Southamptonom. Informuje o tom The Times. Po prehre 0:2 fajčil Poliak v sprchách, Wenger mu údajne dal pokutu 20-tisíc libier.

Szczesny sa už za svoj neduh trénerovi ospravedlnil a naďalej trénuje s prvým mužstvom. „Je to dobrý chalan a keď urobí chybu, prizná si ju. Nebudem komentovať nič viac, každý klub má svoj vlastný disciplinárny poriadok a pravidlá. Tie však nie sú pre verejnosť. Hráči si môžu doma robiť, čo chcú, ale sami ovplyvňujú svoju výkonnosť. Zároveň však vytvárajú obraz klubu,“ uviedol Wenger.

Wenger už mal konflikt pre fajčenie s viacerými hráčmi. Na adresu Jacka Wilshera, ktorého viackrát prichytili s cigaretou po zápasoch, pred časom povedal: „Absolútne nesúhlasím s týmto správaním. Keď ste futbalista, máte byť príkladom a nemôžete si poškodzovať zdravie.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Arséne Wenger #Arsenal Londýn