Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kouč Liverpoolu priznal, že sa bojí o miesto

Kým v minulom ročníku bojovali futbalisti Liverpoolu v anglickej lige do posledného kola o titul, teraz prežívajú najhorší vstup do sezóny od roku 1992.

24.11.2014 10:48
Brendan Rodgers Foto: ,
Brendan Rodgers.
debata

V doterajších dvanástich kolách totiž získali iba 14 bodov a tréner Brendan Rodgers priznal, že sa začína obávať o miesto.

„Nie som tak arogantný, aby som si myslel, že prežijem všetko. Musíme začať vyhrávať,“ citoval kouča server BBC po nedeľňajšej prehre 1:3 s Crystal Palace.

„Som s majiteľmi klubu v kontakte a sme k sebe úprimní. Jediné, čo môžem urobiť, je poctivo pracovať, bojovať a začať zbierať body,“ dodal.

Liverpool utrpel tretiu prehru za sebou a v tabuľke mu patrí až 12. miesto s odstupom 18 bodov na vedúcu Chelsea. „Sme v ťažkej situácii a ako tréner za ňu nesiem zodpovednosť ja,“ uviedol Rodgers.

„Musíme sa z toho rýchlo dostať a nič na tom nemení skutočnosť, že sme v lete urobili niekoľko zmien a sme vo fáze prestavby kádra,“ pridal v narážke na odchod kanoniera Luisa Suáreza do Barcelony.

Liverpool navyše kvôli zraneniu prišiel o ďalšieho útočníka Daniela Sturridga, ktorý spolu so Suárezom dal v minulej sezóne dohromady 53 gólov. „Máme najhoršiu formu, čo som v Liverpoole. Jediná cesta, ako sa z toho dostať, je spoločná práca,“ vyhlásil Rodgers. „Nehráme ako tím, dostávame lacné góly a naše sebavedomie je dole,“ dodal.

„Musíme sa zlepšiť, ale naozaj veľmi rýchlo, pretože veľa času nemáme. Zápasy idú rýchlo za sebou,“ uviedol Rodgers, ktorého už v stredu čaká v Lige majstrov zápas na ihrisku Ludogorcu Razgrad.

debata chyba
Viac na túto tému: #FC Liverpool #Brendan Rodgers