Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Teixeira si na premiéru v Anglicku počká. Na tréningu si zlomil nohu

Slovenský futbalový reprezentant v kategórii do 21 rokov Dionatan Teixeira si počas tréningu so spoluhráčmi z anglického prvoligového klubu Stoke City privodil vážne zranenie.

21.11.2014 10:36
Dionatan Teixeira Foto: ,
Dionatan Teixeira (číslo 4) v drese reprezentácie Slovenska do 21 rokov.
debata

Dvadsaťdvaročný rodák z brazílskej Londriny si nie vlastnou vinou zlomil niekoľko kostičiek v chodidle. „Spoluhráč Palacios mi v súboji prišliapol pravú nohu. Vedel som, že je zle. Moje predtuchy sa naplnili, mám zlomené kostičky v chodidle. Už som aj podstúpil operáciu v Blackpoole,“ povedal pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti CSM Agency bývalý hráč Dukly Banská Bystrica.

Urastený stopér či krajný obranca dosiaľ neodohral žiadny súťažný zápas za A-mužstvo účastníka anglickej Premier League, od letného príchodu na Ostrovy vytrvalo čaká na svoju šancu, a keď to už vyzeralo nádejne, z hry ho odstavila zdravotná indispozícia.

„Bol som smutný. V predchádzajúcom kole Premier League proti West Hamu som už sedel na lavičke. A v nedeľu som mal veľmi dobrú šancu nastúpiť na ihrisku Tottenhamu a pripísať si prvý štart v anglickej lige. Smola…V predchád­zajúcich týždňoch som hral za rezervu. Úroveň súťaže ja približne taká, aká je slovenská liga,“ povedal pre csm-agency.sk Dionatan Teixeira, ktorého zranenie vyradilo na poriadne dlhý čas.

„V týchto dňoch sedím s vyloženou nohou, na ktorej je sadra. Mal by som ju mať do konca roka. Pozitívom je to, že som častejšie s mojou manželkou Jessicou a so synom Miguelom,“ opísal a na záver doplnil: „V Anglicku som od júla. V mojom živote došlo odvtedy k veľkej zmene. Stal som sa hráčom klubu, ktorý pôsobí v špičkovej lige. Musel som si zvyknúť na veľa nových vecí. Napríklad na obrovskú rýchlosť a nasadenie na tréningoch. Najťažšie bolo učiť sa novú reč.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Stoke City #Dionatan Teixeira