Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rýchla reakcia Liverpoolu. Gerrardovi chystá novú zmluvu

Vedenie futbalového FC Liverpool zareagovalo veľmi rýchlo na slová kapitána mužstva Stevena Gerrarda o prípadnom odchode z klubu a začalo pripravovať pre stredopoliara novú zmluvu.

01.11.2014 14:18
Steven Gerrard Foto: ,
Steven Gerrard.
debata

Do konca tohto kalendárneho roka by mal dostať Gerrard podľa zdrojov britských médií návrh na kontrakt minimálne na sezónu 2015/2016. V Liverpoole nechcú situáciu, v ktorej by po 1. januári 2015 rokoval hráč s iným klubom.

Steven Gerrard počas tohto týždňa nevylúčil možnosť, že táto futbalová sezóna je jeho posledná v FC Liverpool. Po jej skončení kapitánovi a ikone tímu vyprší platnosť súčasnej zmluvy a ak nedostane ponuku na novú, je pripravený odísť. Nedávno ponechal otvorenú otázku prípadného angažmánu v novom klube severoamerickej MLS New York City.

„Zaujíma ma iba táto sezóna, zmluvu mám do mája. V tejto chvíli je isté iba to, že tu zostanem do konca ročníka. Chcem ten čas využiť naplno. Určite v lete neskončím s futbalom. Budem hrať ďalej. Počkám a uvidím, či to bude v Liverpoole alebo niekde inde. To závisí od klubu. Ak za mnou neprídu, potom sa poobzerám po niečom inom,“ povedal pre Daily Telegraph 34-ročný spoluhráč slovenského reprezentačného stopéra Martina Škrtela.

Gerrardovi sa v tejto sezóne zatiaľ vyhýbajú zranenia, doteraz nastúpil vo všetkých stretnutiach Premier League. Celkovo ich má v kariére na konte 482. Reprezentačnú kapitolu uzavrel po tohtoročných majstrovstvách sveta v Brazílii.

debata chyba
Viac na túto tému: #FC Liverpool #Steven Gerrard