Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Brankár Manchestru City: Agüero je na tréningu neschopný

Brankár anglického futbalového šampióna Manchestru City Joe Hart vyzdvihol výkon svojho spoluhráča Sergia Agüera, ktorý štyrmi gólmi zariadil víťazstvo "The Citizens" nad Tottenhamom v sobotnom ligovom stretnutí (4:1).

20.10.2014 14:49
Sergio Aguero Foto: ,
Sergio Agüero.
debata

Gólman anglickej reprezentácie zároveň však dodal aj „pikošku“ na adresu obávaného juhoamerického kanoniera. „Niekedy na tréningoch patrí ku hráčom, ktorí sú absolútne neschopní. Určite nebude nešťastný, keď sa dozvie, že som to prezradil,“ vyhlásil Hart pre britské médiá a jedným dychom doplnil. „Na druhej strane, viete, že keď príde súťažný zápas, Sergio v ňom dá gól. Jednoducho patrí k tým rozhodujúcim hráčom.“

Niekdajší zať famózneho Diega Maradonu Agüero sa dotiahol na lídra poradia kanonierov v anglickej Premier League. Spolu so španielskym reprezentantom Diegom Costom z FC Chelsea majú na konte po deväť zásahov. Argentínčan v sobotu skóroval dvakrát z pokutového kopu a dva zásahy pridal strelami pravačku a ľavačkou znútra pokutového územia. Bývalý hráč Atlética Madrid navyše nepremenil ďalšiu penaltu. „Sergio si zaslúži obdiv a úctu. Dosiahol štyri góly, ale určite ho trápi, že nedal ešte minimálne o jeden viac,“ doplnil Hart na adresu historicky najlepšieho strelca Manchestru City v Premier League. Sergio Agüero dal za tento klub 61 gólov v 95 ligových dueloch.

debata chyba
Viac na túto tému: #manchester city #Sergio Agüero #Joe Hart