Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stoch v Emirátoch strieľa do siete i žrdí

Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch si otvoril strelecký účet v najvyššej súťaži v Spojených arabských emirátoch.

22.09.2014 15:21
Slovensko, Grécko Foto: ,
Miroslav Stoch (vľavo) v drese slovenskej reprezentácie.
debata

Dvadsaťštyriročný krídelník prispel jedným gólom k víťazstvu svojho zamestnávateľa Al-Ainu v sobotňajšom dueli, v ktorom Al-Ain doma zvíťazil nad Al-Wasl 2:0. Odchovanec nitrianskej futbalovej školy sa presadil v nadstavenom čase druhého polčasu umiestnenou strelou z priameho kopu.

„Dal som gól z priameho kopu, z ktorého som mal nesmiernu radosť, pretože v prvom polčase som z podobnej pozície nastrelil žrď,“ uviedol pre oficiálnu internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency.

Stoch okrem gólu dvakrát nastrelil konštrukciu bránky. „Tých šancí bolo aj viac, a preto pevne verím, že góly a víťazstvá budú postupne pribúdať,“ zaželal si hráč, ktorý je v Ázii na hosťovaní z tureckého klubu Fenerbahce Istanbul.

FC Al-Ain prehral minulý týždeň v prvom semifinále ázijskej Ligy majstrov na pôde Al-Hilalu 0:3. Odveta je na programe na budúci utorok 30. septembra.

„Po prehre 0:3 v prvom semifinále Ligy majstrov bolo dôležité, aby sme sa skoncentrovali a čo najlepšie sa pripravili na prvý ligový duel. Myslím si, že sa nám to podarilo veľmi dobre. Zápas bol v našej réžii, mali sme mnoho šancí a naše víťazstvo mohlo byť pokojne aj vyššie. To napriek tomu, že poslednú polhodinu sme dohrávali o jedného menej,“ skonštatoval napokon na margo víkendového súboja Miroslav Stoch.

debata chyba
Viac na túto tému: #Miroslav Stoch