Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Juventus vyhral v šlágri kola na ihrisku AC Miláno

Futbalisti Juventusu Turín zvíťazili v šlágri 3. kola talianskej ligy na ihrisku AC Miláno 1:0. Rozhodujúci gól strelil v 71. minúte Carlos Tévez.

20.09.2014 22:59
Carlos Tévez, Juventus Foto: ,
Carlos Tévez rozhodol jediným gólom šláger AC Miláno - Juventus.
debata

Duel bol špeciálny pre kouča Juventusu Massimiliana Allegriho, ktorý do tohtoročného januára trénoval práve AC Miláno a v sezóne 2010/2011 s ním získal ligový titul.

Na väčšie šance si fanúšikovia na San Sire museli počkať až do druhej časti prvého polčasu. K nebezpečnej hlavičke sa dostal po Muntariho centre domácej Honda, Buffon bol ale pripravený. Na druhej strane Abbiati, ktorý v bránke nahradil zraneného Diega Lópeza, musel zasahovať proti strelám Llorenteho a Pereyra, Marchisiov prízemný pokus skončil na žrdi.

V 71. minúte otvoril skóre strelec dvoch gólov z utorňajšieho zápasu Ligy majstrov proti Malmö (2:0) Carlos Tévez, ktorého podareným pasom do šance poslal Pogba. V 76. minúte vystriedal Poliho útočník Fernando Torres, a nastúpil tak na svoj prvý zápas v drese AC Miláno. K vyrovnaniu ale nepomohol, „Rossoneri“ prvýkrát v sezóne stratili body. Juventus zostáva stopercentný.

Výsledky 3. kola:

Cesena – Empoli 2:2 (2:0)
Góly: 30. Marilungo, 32. Defrel – 55. Tavano (z pok. kopu), 72. Rugani

AC Miláno – Juventus 0:1 (0:0)
Gól: 71. Tévez

debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #AC Miláno #3. kolo #Juvenstus Turín