Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Ancelotti nepanikári, no čaká rýchlu nápravu

Úradujúci víťaz futbalovej Ligy majstrov Real Madrid, ktorý v lete vyšperkoval svoj už beztak silný káder novými menami za vyše sto miliónov eur, v úvode nového ročníka výsledkami pripomína skôr ligového nováčika.

14.09.2014 09:57
Carlo Ancelotti Foto: ,
Nahnevaný Carlo Ancelotti.
debata

V španielskej Primera División prehral „biely balet“ druhý zápas po sebe. Po nezdare 2:4 na trávniku San Sebastiánu nestačil kráľovský veľkoklub v sobotňajšom mestskom derby na domácom štadióne na majstrovské Atlético, ktorému podľahol 1:2.

„Musíme v najbližších dňoch spraviť analýzu a rýchlo vykonať nápravu. Prvý polčas bol dobrý, druhý nie. Po zmene strán sme nedokázali nadviazať na hru z prvej štyridsaťpäťmi­nútovky. Chýbal nám potrebný rytmus aj intenzita,“ komentoval na tlačovej besede vystúpenie svojich zverencov taliansky tréner Carlo Ancelotti. „Je nad slnko jasné, že štart do sezóny nám nevychádza. Našťastie sme len na jej začiatku a som si istý, že s potrebným pokojom a zároveň nevyhnutným sebakritickým pohľadom dáme veci do poriadku.“

Real utorňajším stretnutím proti švajčiarskemu Bazileju v základnej B-skupine odštartuje cestu za náročnou obhajobou prvenstva v Lige majstrov. „Pykáme za chybičky. Musíme na to rýchlo reagovať, lebo v utorok na nás čaká dôležitý zápas. Nemáme nijaké problémy s herným systémom, niektorým hráčom sa len musí ešte viac dostať pod kožu,“ doplnil Carlo Ancelotti, ktorého zverenci vyťažili z úvodných troch ligových kôl iba tri body. Arcirival FC Barcelona sa bez zakopnutia vyhrieva na čele tabuľky.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Carlo Ancelotti