Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rémy v Chelsea nahradí Torresa. V sobotu neodmietol nastúpiť za bývalý klub

Francúzsky futbalový útočník Loic Rémy toto leto predsa len zmenil pôsobisko. Dvadsaťsedemročný zakončovateľ putuje do londýnskej Chelsea.

30.08.2014 21:04
Loic Rémy Foto: ,
Loic Rémy (vpravo).
debata

V sobotu mal ešte nastúpiť za Queens Park Rangers v súboji 3. kola anglickej Premier League proti Sunderlandu (1:0), ale tréner Harry Redknapp sa napokon rozhodol nepostaviť ho. Dôvodom bolo vykúpenie hráča spod zmluvy zo strany londýnskej FC Chelsea za 8,5 milióna libier.

„Prestup vyzerá byť dotiahnutý, musel som urobiť zmenu. Bol v nominácii na zápas, ale okolo obeda som dostal telefonát, že veci sa dali do pohybu. Rémy neodmietol nastúpiť, ale je ťažké vyjsť na trávnik a hrať, keď máte hlavu plnú iných myšlienok,“ cituje Redknappa portál BBC.

Rodák z Rillieux-la-Pape Rémy by mal na Stamford Bridge v britskej metropole nahradiť Španiela Fernanda Torresa, ktorý odišiel na dvojročné hosťovanie do AC Miláno. V ostatnej sezóne bol Francúz na hosťovaní v Newcastli, kde v 26 dueloch Premier League strelil 14 gólov. Rémy v júli takmer prestúpil do FC Liverpool, ale neprešiel lekárskou prehliadkou.

debata chyba
Viac na túto tému: #Loic Rémy #Chelsea FC