Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Liverpool už má náhradu za Suáreza

Futbalový útočník Mario Balotelli sa stal novým spoluhráčom slovenského reprezentanta Martina Škrtela, FC Liverpool v pondelok skompletizoval jeho prestup z talianskeho klubu AC Miláno.

25.08.2014 18:27 , aktualizované: 19:54
Mario Balotelli Foto:
Mario Balotelli.
debata

„Som šťastný, že som späť v Anglicku. Chcel som ísť do Talianska, ale neskôr som si uvedomil, že to bola chyba,“ uviedol 24-ročný taliansky reprezentant. Balotelli by mal v novom klube zarábať podľa liverpoolecho.co.uk 110-tisíc libier týždenne. Miláno zinkasuje za jeho predaj 16 miliónov libier.

„Verím, že máme podmienky, vďaka ktorým dokážeme vyťažiť z neho čo najviac a pomôcť mu naplniť jeho skutočný potenciál,“ povedal na margo novej posily tréner „The Reds“ Brendan Rodgers a dodal: „Teším sa na spoluprácu. Budem sa snažiť pomôcť mu v napredovaní a zlepšovaní.“

V minulej sezóne strelil rodák z Palerma Balotelli v 43 dueloch za „rossoneri“ 26 gólov. Kontroverzný futbalista hrával okrem milánskeho AC za Manchester City, Inter Miláno a Lumezzane. Za národný tím Talianska odohral 33 stretnutí, v ktorých dosiahol 13 gólov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mario Balotelli #FC Liverpool