Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Liverpool už má náhradu za Suáreza

Futbalový útočník Mario Balotelli sa stal novým spoluhráčom slovenského reprezentanta Martina Škrtela, FC Liverpool v pondelok skompletizoval jeho prestup z talianskeho klubu AC Miláno.

25.08.2014 18:27 , aktualizované: 19:54
Mario Balotelli Foto:
Mario Balotelli.
debata

„Som šťastný, že som späť v Anglicku. Chcel som ísť do Talianska, ale neskôr som si uvedomil, že to bola chyba,“ uviedol 24-ročný taliansky reprezentant. Balotelli by mal v novom klube zarábať podľa liverpoolecho.co.uk 110-tisíc libier týždenne. Miláno zinkasuje za jeho predaj 16 miliónov libier.

„Verím, že máme podmienky, vďaka ktorým dokážeme vyťažiť z neho čo najviac a pomôcť mu naplniť jeho skutočný potenciál,“ povedal na margo novej posily tréner „The Reds“ Brendan Rodgers a dodal: „Teším sa na spoluprácu. Budem sa snažiť pomôcť mu v napredovaní a zlepšovaní.“

V minulej sezóne strelil rodák z Palerma Balotelli v 43 dueloch za „rossoneri“ 26 gólov. Kontroverzný futbalista hrával okrem milánskeho AC za Manchester City, Inter Miláno a Lumezzane. Za národný tím Talianska odohral 33 stretnutí, v ktorých dosiahol 13 gólov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mario Balotelli #FC Liverpool