Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hološko prihral na tri góly Besiktasu, proti Feyenoordu si verí

Slovenský futbalový reprezentant a hráč tureckého klubu Besiktas Istanbul Filip Hološko sa na sústredení "čiernych orlov" v anglickom Yorkshire neďaleko Leedsu predviedol v dobrom svetle chorvátskemu trénerovi Slavenovi Biličovi.

23.07.2014 14:49
Filip Hološko Foto:
Filip Hološko.
debata

Tridsaťročný útočník (nar. 17. januára 1984) z pravého krídla vypracoval prvé tri góly stretnutia s divíznym Herefordom, Besiktas napokon aj zásluhou tohto Hološkovho asistentského „hetriku“ zvíťazil presvedčivo 6:0. „Hralo sa mi veľmi dobre, rýchlo sme si vypradovali trojgólové vedenie,“ uviedol pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency slovenský zakončovateľ, ktorý sa však v dueli ľahko zranil a musel predčasne odísť z trávnika: „Žiaľ, po mojej tretej gólovej prihrávke som sa nevyhol stretu s protihráčom. Po dopade na trávnik som pocítil bolesť v chrbte, akýsi blok. Verím však, že to nebude nič vážne, už sa cítim lepšie.“

Zostrih zápasu Hereford - Besiktas

Besiktas pred spomenutým súbojom s Herefordom odohral v rámci herného sústredenia v Anglicku aj duely proti účastníkovi tamojšej Premier League Wiganu (1:2) i belgickému Oostende (2:0), na záver pobytu absolvuje turecký tím prípravný súboj proti nemeckému Mainzu. „Je tu príjemné prostredie, cítime sa tu všetci fajn. Po poslednom prípravnom zápase sa vraciame do Istanbulu,“ informoval ďalej F. Hološko.

Minulotýždňový piatkový žreb 3. predkola Ligy majstrov prisúdil Besiktasu v tzv. nemajstrovskej vetve za protivníka Feyenoord Rotterdam, prvá vzájomná konfrontácia bude na súperovej pôde 29. alebo 30. júla. „Počkáme si, kedy na budúci týždeň nastúpime proti Feyenoordu – v utorok alebo v stredu. A čo hovorím na žreb? Holandská škola patrila vždy medzi to najlepšie v Európe. Urobíme však všetko, aby sme ďalej išli my,“ optimisticky dodal Filip Hološko.

debata chyba
Viac na túto tému: #Filip Hološko #Besiktas Istanbul