Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stocha chcú o rok späť vo Fenerbahce

Hoci slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch odchádza na sezónne hosťovanie do FC Al-Ain v Spojených arabských emirátoch, jeho pôsobenie v tureckom Fenerbahce Istanbul vôbec nemusí byť na konci.

04.07.2014 15:02
stoch Foto: ,
Miroslav Stoch.
debata

Vedenie Feneru ponúklo odchovancovi nitrianskej futbalovej školy predĺženie zmluvy a „Miňo“ Stoch ju prijal. Výsledkom je podpis o vzájomnej spolupráci až do roku 2018, pričom pôvodný kontrakt platil do roku 2016.

„Som veľmi spokojný s tým, ako sa veci vyvinuli. Je to pre mňa veľká motivácia. Pravdupovediac, nečakal som, že by mi prezident ponúkol predĺženie zmluvy o dva roky. Povedali mi, že moja budúcnosť vo Fenerbahce závisí len odo mňa a mojich výkonov a ak sa mi bude dariť, tak o rok ma chcú vidieť späť v klube. Preto mi vlastne túto zmluvu ponúkli,“ povedal 24-ročný krídelník pre stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency.

„Môj nový klub je veľmi ambiciózny, dostal sa do štvrťfinále ázijskej Ligy majstrov, čo je pre mňa veľkým lákadlom okúsiť aj túto súťaž. Teším sa na množstvo zápasov, keďže okrem domácej ligy mužstvo účinkuje v ďalších troch pohároch, takže je to pre mňa určite výzva. Chcem byť čo najviac vyťažený a snažiť sa pomôcť mužstvu k najvyšším métam, ktoré si dáva každý rok,“ dodal bývalý hráč FC Chelsea, FC Twente a PAOK-u Solún.

debata chyba
Viac na túto tému: #Miroslav Stoch #Fenerbahce Istanbul