Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vestenický odchádza do AS Rím

Talentovaný slovenský futbalista Tomáš Vestenický prestúpil do AS Rím. Sedemnásťročný útočník FC Nitra v utorok podpísal v Ríme novú zmluvu. V rímskom veľkoklube by mal najskôr pôsobiť osemnásť mesiacov na hosťovaní s následnou opciou. Túto informáciu Pravdy však generálny manažér nitrianskeho klubu Jozef Petráni zatiaľ nepotvrdil.

28.01.2014 20:00
Tomáš Vestenický Foto: ,
Tomáš Vestenický.
debata

„Rokovali sme s viacerými klubmi, aj s Janovom, ale ešte to nie je uzavreté a preto vám zatiaľ informáciu o jeho odchode ani nepotvrdím, ani nevyvrátim. Ak bude niečo definitívne, určite sa k tomu vyjadríme a veľmi radi. Podľa mňa by sa mohla táto vec uzavrieť do stredajšieho večera. Zatiaľ môžem povedať len toľko, že nás záujem o nášho hráča teší. Pokiaľ by odišiel do Talianska, do hociakého tímu, bol by to pozitívny posun v jeho kariére,“ zareagoval Petráni.

Mladý futbalista, rodák z Topoľčian, zažiaril na minuloročných MS hráčov do 17 rokov v Spojených arabských emirátoch, kde dal päť gólov a bol najlepším strelcom slovenského výberu. Pôvodne sa pred niekoľkými dňami objavila správa o jeho odchode do FC Janov, ktorého dres oblieka aj ďalší Slovák Juraj Kucka. Napokon však Vestenického cesta povedie do AS Rím, ktorý sa o mladého Slováka prvý raz zaujímal už vlani v októbri po svetovom šasmpionáte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #FC Nitra #AS Rím #Tomáš Vestenický