Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Catania dlhuje Dukle 350-tisíc eur za Gyömbéra, tvrdia Taliani

Catania Calcio dlhuje Dukle Banská Bystrica 350 000 eur za slovenského obrancu Norberta Gyömbéra.

05.12.2013 17:13
Norbert Gyömbér Foto: ,
Norbert Gyömbér (vľavo) v súboji s Fernandom Llorentem z Juventusu v stretnutí Serie A.
debata

Informáciu priniesol portál Forza Catania aj s dôvetkom, že Taliani zaplatili „vojakom“ 100 000 eur z dohodnutých 450 000 eur, ale dosiaľ neuhradili zvyšok, hoci sa zaviazali urobiť to najneskôr do konca augusta.

Športový novinár Alfredo Pedulla na svojom webe informoval, že funkcionári Dukly stratili trpezlivosť a 6. novembra sa obrátili na Medzinárodnú futbalovú federáciu (FIFA), od ktorej dostali 7. novembra spätnú väzbu so žiadosťou o úhradu 5000 švajčiarskych frankov najneskôr 21. novembra, aby sa mohlo začať konanie. Pedulla priložil aj fotokópiu príslušnej korešpondencie.

Dvadsaťjedenročný stopér Gyömbér podpísal v januári zmluvu do 30. júna 2017, ale jar sezóny 2012/2013 ešte strávil pod Urpínom. Súčasťou dohody medzi zainteresovanými klubmi bolo aj odohranie vzájomného prípravného zápasu. O rodáka z Revúcej Gyömbéra sa zaujímal aj nemecký klub VfL Wolfsburg. V histórii Dukly Banská Bystrica išlo podľa denníka Šport o tretí najlukratívnejší transfer po Martinovi Jakubkovi (Saturn Moskovská oblasť/Rus.) a Marekovi Penksovi (Eintracht Frankfurt/Nem.).

debata chyba