Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

O Šeba sa okrem Slavie Praha zaujíma aj Vojvodina Nový Sad

Slovenský futbalový útočník Filip Šebo, ktorý bol v priebehu tohto týždňa na skúške v klube nováčika najvyššej nemeckej súťaže I. bundesligy SpVgg Greuther Fürth, je podľa zahraničných médií v hľadáčiku viacerých klubov.

14.12.2012 10:00 , aktualizované: 14:25
Filip Šebo Foto:
Filip Šebo.
debata (2)

Podľa informácií českého denníka Sport sa Šebo, o ktorého mala pred dvoma rokmi záujem Sparta Praha, mal stretnúť so zástupcami Slavie. Srbský portál sportske.net. zasa referuje o záujme Vojvodiny Nový Sad o služby 28-ročného bývalého hráča Slovana Bratislava. Srbský klub po odchode stredopoliara Almamiho Moreiru a útočníka Milana Bojoviča hľadá adekvátnu posilu do ofenzívy. Srbské médiá sa v súvislosti s možným príchodom bratislavského rodáka odvolávajú na informácie z prostredia klubu.

Filip Šebo si dres belasých naposledy obliekol v súťažnom stretnutí 15. septembra v dueli 9. kola CL v Zlatých Moravciach. Vedenie „belasých“ sa s ním dohodlo na predčasnom ukončení spolupráce. Futbalista, ktorý absolvoval 15 štartov za slovenskú reprezentáciu a strelil v nich 7 gólov, v doterajšej kariére vo svojej domovine pôsobil v Interi Bratislava, Artmedii Bratislava (Petržalka) a Slovane Bratislava. V zahraničí hral v Rakúsku (Austria Viedeň), Škótsku (Glasgow Rangers), Francúzsku (Valenciennes), v mládežníckom veku to skúšal aj v Nemecku (1. FC Kolín). V súťažných ročníkoch 2004/2005 a 2010/2011 sa stal kráľom strelcov v najvyššej slovenskej súťaži, v oboch prípadoch nastrieľal po 22 gólov.

FK Vojvodina Nový Sad je po skončení jesennej časti sezóny s 28 bodmi na 4. priečke tabuľky srbskej najvyššej súťaže. SK Slavia Praha „prezimuje“ v českej Gambrinus lige s 18 bodmi na 11. mieste.

2 debata chyba