Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Geniálna akcia Ronalda či priamy kop Messiho. Kto strelil krajší gól?

Súboj dvoch najlepších futbalistov sveta sa skončil v dvojzápase Barcelony s Realom remízou 2:2. V prvom dueli Španielskeho Superpohára v Barcelone sa presadili Cristiano Ronaldo i Lionel Messi a rovnako tak tomu bolo a v odvete v hlavnom meste Španielska. A oba góly stáli za to!

30.08.2012 12:00
Cristiano Ronaldo, Lionel Messi Foto:
Cristiano Ronaldo a Lionel Messi.
debata (9)

Prebiehala 19. minúta a Real v tom čase už viedol 1:0. Domáci mali veľký tlak, čo chcel využiť hlavne Cristiano Ronaldo. A aj sa mu to podarilo.

Sami Khedira poslal na rozbehnutého Portugalčana dlhý pas, Ronaldo si v plnom behu parádne obhodil barcelonského obrancu Gerarda Piquého vysokým lobom pätičkou a rútil sa na brankára Victora Valdésa. Loptu si ešte jemne musel priťuknúť, no i tak mal dostatok času a priestoru na tvrdú strelu, ktorou zvyšoval na 2:0.

Gól Cristiana Ronalda

V samom závere prvého dejstva sa o slovo prihlásil aj Lionel Messi. Barcelonský klenot zahrával priamy kop spoza šestnástky a kopol ho dokonale! Jeho ľavačka obstrelila múr a zapadla do siete. Gólman Iker Casillas sa za loptou naťahoval čo to dalo, ale jeho snaha bola márna.

Gól Lionela Messiho

Real vyhral zápas 2:1, čo mu stačilo aj napriek prehre 2:3 v prvom dueli na celkový triumf.

9 debata chyba