Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kelemen zatiaľ bez angažmánu, chce zostať v Španielsku

Slovenský futbalový brankár Marián Kelemen, ktorý si naposledy obliekal dres španielskeho prvoligového klubu z Numancie, je momentálne bez angažmánu.

12.06.2009 09:27
Marián Kelemen Foto:
Marián Kelemen v akcii.
debata

„V Numancii sa mi skončil kontrakt, takže som na voľnej nohe. Klub sa nakoniec nezachránil v najvyššej súťaži, a keďže má ďalších dvoch brankárov so zmluvami, ani mi neponúkli predĺženie kontraktu,“ vysvetlil pre denník Korzár Kelemen.

Dvadsaťdeväťročný gólman dostal ponuky zo Škótska i Poľska, ale on sám preferuje zotrvanie na Pyrenejskom polostrove. „Išlo o Hibernian Edinburgh a Slask Vroclav. Prvá možnosť už padla, druhá je v neutrálnej polohe. Nechcel by som už meniť krajinu, častá zmena mi neprospieva. Nepozerám sa, či to bude klub z najvyššej súťaže alebo z II. ligy. Určite by bolo lepšie zostať v I. lige, ale uvidíme,“ dodal pre Korzár michalovský rodák.

Marián Kelemen si počas svojej kariéry obliekal už dresy mnohých klubov. Ešte v mládežníckom veku nastupoval za holandský tím NAC Breda, medzi seniormi hrával v tureckom Bursaspore, lotyšskom FK Ventspils, španielskych tímoch Tenerife, Vecindario či v gréckom Arise Solún, kde pôsobil do posledného zimného prestupového termínu. Následne zamieril práve do Numancie, kde však – hoci absolvoval debut v Primera División – nedostával takmer žiadnu príležitosť.

debata chyba