Zreľákove prvé zásahy v Jablonci. Sú to krásne pocity, tvrdí

SITA | 20.03.2017 09:00
Adam Zreľák Foto:
Adam Zreľák.
Slovenský futbalový útočník Adam Zreľák si v nedeľu otvoril strelecký účet v drese svojho českého zamestnávateľa FK Jablonec. Dvadsaťdvaročný ofenzívny futbalista zaznamenal dva góly pri výhre 5:0 nad Vysočinou Jihlava v rámci duelu 21. kola tamojšej najvyššej súťaže.

„Je to super pocit. Mám skvelú náladu, za prvé dva zásahy som veľmi rád. Prvý som strelil ramenom, ale aj také góly padajú. Pred druhým som išiel spoločne so stopérom súperovho tímu po lopte, ale ten sa pošmykol a odrazu som pred bránkou zostal úplne sám. Vyhrali sme 5:0, takže pocity po takomto stretnutí sú naozaj krásne. Dúfam, že takto budeme pokračovať ďalej,“ vyhlásil Zreľák pre oficiálnu stránku jabloneckého klubu.

Slovenský mladík prišiel na sever Čiech vlani v septembri zo Slovana Bratislava, no súťažného debutu v novom pôsobisku sa vinou zranenia dočkal až začiatkom tohto mesiaca. „Spočiatku to pre mňa bolo ťažké, ale každým zápasom sa cítim lepšie. Dnes sa k tomu pridali aj góly, takže verím, že moje výkony budú mať stúpajúcu tendenciu a pomôžem nášmu mužstvu,“ doplnil slovenský reprezentant do 21 rokov, ktorý už nakukol aj do seniorského áčka.

Zreľákovo pôsobenie ocenil aj kouč Jablonca Zdeněk Klucký. „Zreľák ma svojimi dvomi gólmi potešil. Pre zranenie nehral futbal sedem mesiacov až do zimy, ale od začiatku jarnej časti sa zlepšuje každým týždňom. Verím, že bude ďalej strieľať góly. Má to v sebe,“ vyhlásil Klucký podľa webu sport.cz na adresu kapitána slovenskej „dvadsaťjednotky“.