Ronaldove tvrdé slová nezostali bez odozvy. Pred spoluhráčmi sa kajal

Martin Prosnan | 02.03.2016 11:00
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
Myslíte si, že na svete je hráč, ktorý môže všetko? Možno. Ale určite ním nie je Cristiano Ronaldo. Ten sa totiž rozhodol, že zmierni napätie v šatni Realu Madrid. Vyvolal ho sám, keď po uplynulom zápase proti Atléticu Madrid kritizoval svojich spoluhráčov.

„Ak by hral každý ako ja, boli by sme prvý,“ povedal vtedy v návale hnevu. Tridsaťročný Portugalčan je naozajstnou futbalovou superstar, avšak nie takou, aby si mohol dovoliť podobné vyjadrenia. Jedného po druhom

Jedného po druhom si zavolal na kus reči. A kajal sa. „Hovoril s každým. Aj so mnou,“ priznal v utorok tréner Realu Madrid Zinedine Zidane. „Odteraz to je minulosť. Celú záležitosť sme totiž uzavreli,“ poznamenal francúzsky kouč.

Prehra s mestským rivalom vyvolala niekoľko otáznikov. Jedným z nich je fyzická kondícia mužstva. „Prehra proti Atléticu nebola otázkou kondície. Viem, že podľa štatistík bol súper pohiblivejśím tímom, ale stále sú to len čísla. Podľa mňa problém s fyzičou nemáme,“ povedal rázne Zidane.

„Problém je inde. Prehrali sme veľa zápasov, v ktorých sme mali vyhrať. A to je kameňom úrazu. Musíme zmeniť prístup. Urobíme všetko preto, aby sa to viac nezopakovalo,“ do­dal.