Tréner Mancini je frustrovaný. Z Balotelliho

SITA | 06.04.2012 13:37
Mario Balotelli, Aleksandar Kolarov Foto:
Hádka hráčov ManCity. V hlavnej úlohe Mario Balotelli (vľavo) a Aleksandar Kolarov (vpravo).
Tréner anglického futbalového klubu Manchester City Roberto Mancini je frustrovaný zo správania kontroverzného útočníka Maria Balotelliho.

Prednedávnom taliansky kormidelník priznal, že sa so svojim zverencom nerozpráva každá deň, lebo by musel začať navštevovať psychológa. Štyridsaťsedemročný Mancini chápe Balotelliho spoluhráčov, ktorí sú často rozzúrení. „Úplne im rozumiem. Ja som Balotellimu povedal, že ak by hral pred desiatimi rokmi so mnou, musel by som ho každý deň udrieť do hlavy,“ povedal bývalý taliansky reprezentant.

Mario Balotelli pravidelne napĺňa titulné stránky novín a stalo sa tak aj tento týždeň. V piatok sa stal účastníkom autonehody v centre Manchestru. Dvadsaťjedenročný útočník vyviazol bez zranenia a v nedeľňajšom zápase proti Arsenalu bude svojmu tímu k dispozícii. „Pasažier jedného z áut bol prevezený do nemocnice na dodatočné vyšetrenia,“ informoval policajný zbor Manchestru. Balotelli bol v ostatných dvoch týždňoch viackrát skloňovaný v médiách. Najskôr v súvislosti s nečakanou účasťou na tlačovej konferencii svojho bývalého zamestnávateľa Inter Miláno a neskôr kvôli hádke s Mancinim počas tréningu. Dôvodom mal byť priamy kop proti Sunderlandu, ktorý kopal namiesto Balotelliho Aleksandar Kolarov.