Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Posadnutý trpaslík s tvárou diabla. Messiho si po zápase podal mexický tréner

Osemnásobného držiteľa Zlatej lopty pre najlepšieho futbalistu sveta Lionela Messiho poriadne urazil asistent trénera súpera po prvom zápase štvrťfinále Pohára majstrov CONCACAF medzi Interom Miami a Monterrey (1:2).

09.04.2024 18:02
Lionel Messi Foto:
Lionel Messi.
debata

Mexický tréner Nico Sanchez sa neudržal a v návale emócii vyslovil svoj názor na kapitána majstrov sveeta z Kataru 2022. Dokázal to aj uniknutý zvukový záznam, ktorý sa začal šíriť po sociálnych sieťach.

Monterrey minulý týždeň porazilo Messiho Inter Miami na jeho pôde 2:1 v prvom zápase Pohára majstrov CONCACAF. Aj keď počas v zápase nezasiahol Argentínčan do hry, bol stredobodom pozornosti. Ako uvádza Fox Sports MX, hovorí sa, že pred šatňou hostí z Mexika nastali horúce scény.

Miroslav Keresteš Čítajte viac V Stropkove padol gól, o ktorom rozpráva celý východ. Slávna značka sa derie späť na výslnie

Niektoré hviezdy Interu Miami chceli, aby im rozhodcovia vysvetlili niektoré kontroverzné rozhodnutia. V útrobách štadióna mali diskutovať aj hviezdny ako Messi, Jordi Alba, Luis Suárez a tréner Miami Tata Martino.

Zo zvukového záznamu vyplýva, že konfrontácia s veľkými menami svetového futbalu sa nepáčila najmä asistentovi trénera Monterrey Sanchezovi a hnev si vybíjal slovným útokom v šatni.

MŠK Žilina Čítajte viac Svetový unikát zo stredného Slovenska. Kam sa na Žilinu hrabú Ajax, RB Salzburg či Sunderland

„Trpaslík bol posadnutý, mal tvár diabla. Priložil päsť vedľa mojej tváre a povedal: Kto si myslíš, že si? Nepozrel som sa naňho, len som odvrátil pohľad a neodpovedal, no tým to bolo ešte horšie.“ Každému bolo jasné, že opísal Lionela Messiho.

Pustil sa aj do trénera Interu: „A potom Tata Martino, aký úbohý idiot. Postavil sa predo mňa a povedal: Už začínaš plakať, ty idiot? Aký idiot! Pravdepodobne odstránia všetky videá, pretože inak by to pre nich nevyzeralo dobre,“ hovorí Sanchez na zvukovej nahrávke.

Sanchez sa neskôr za svoje slová ospravedlnil a zverejnil video na Instagrame, kde uviedol: „Keďže nepoznám trénera Interu Gerarda Martina a hovoril som o ňom neúctivo, ospravedlňujem sa za to,“ oznámil. Lionela Messiho však nespomenul.

Argentínčan vynechal posledné dva mesiace sezóny v zámorskej Major League Soccer pre zranenie stehennej šľachy. V nedeľu absolvoval comeback proti Coloradu Rapids (2:2) a hneď strelil gól. Vyzerá to tak, že do stredajšej odvety v Mexiku proti Monterrey by už mohol hrať od začiatku zápasu.

Najkrajšie futbalové rozhodkyne na svete Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Futbalisti na ihrisku skáču tak, ako ony...
debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #Inter Miami #Pohár majstrov CONCACAF