Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Skrat Ronalda: Zaťatá päsť, pád súpera a vylúčenie. Portugalská hviezda neuniesla prehru

Hviezdny Portugalčan Cristiano Ronaldo neuniesol vypadnutie v pondelňajšom semifinálovom súboji o saudskoarabský Superpohár medzi Al-Hilalom a Al Nassrom (2:1), keď zápas pre vylúčenie nedohral. V druhom zápase vyhral Al-Ittihad nad al-Vahdá 2:1 aj vďaka gólu Karima Benzemu.

09.04.2024 07:20
Cristiano Ronaldo Foto:
Cristiano Ronaldo neovládol v semifinále saudskoarabského Superpohára svoje emócie.
debata

Francúzsky útočník a držiteľ Zlatej lopty za rok 2022 sa dočkal v Saudskej Arábii prvého gólu v tomto kalendárnom roku. Už po 55 sekundách zápasu proti al-Vahdá dal najrýchlejší gól v histórii súťaže.

Benzema, ktorý odišiel na lukratívne pôsobisko vlani v lete z Realu Madrid, sa v poslednej dobe trápi. Od začiatku roka odohral len sedem zápasov a do streleckej listiny sa zapísal po prvýkrát od polovice decembra.

MŠK Žilina Čítajte viac Svetový unikát zo stredného Slovenska. Kam sa na Žilinu hrabú Ajax, RB Salzburg či Sunderland

Na druhej strane ďalšia bývalá hviezda bieleho baletu a päťnásobný držiteľ Zlatej lopty Ronaldo je s 29 gólmi najlepším strelcom Saudi Pro League. No v semifinále Superpohára sa nepresadil.

Stretnutie proti Al-Hilalu navyše nedohral, keď dostal v 86. minúte červenú kartu. Ronaldo sa pri postrannej čiare naťahoval s protihráčom o loptu, pričom zábery ukázali zaťatú päsť Portugalčana a teatrálny pád súpera na zem. Pozrite si video:

Hlavný rozhodca neváhal a poslal Ronalda pod sprchy. Al Nassr tak prišiel o ďalšiu možnosť na zisk trofeje v tejto sezóne. Prehru klubu už len zmiernil v nadstavenom čase bývalý útočník FC Liverpool Sadio Mané.

Najkrajšie futbalové rozhodkyne na svete Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Futbalisti na ihrisku skáču tak, ako ony...
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Karim Benzema #FC Al-Nassr #Al Ittihad