Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Ligová dominancia Slovana môže byť čoskoro minulosťou. Podľa umelej inteligencie si na ďalší titul počká roky

Dominancia futbalistov ŠK Slovan Bratislava v najvyššej slovenskej súťaži by už čoskoro nemusela byť taká značná, ako v uplynulých sezónach.

10.04.2024 12:55
Juraj Kucka, Kevin Wimner Foto:
Juraj Kucka a Kevin Wimner po jesennom zápase EKL.
debata (4)

Ako informuje profil Futbalové Zákulisie na twitteri, podľa umelej inteligencie ChatGPT získajú „belasí“ v najbližších desiatich sezónach vrátane tej aktuálnej dovedna „iba“ štyri majstrovské trofeje.

ChatGPT podľa uvedeného zdroja prognózuje, že v nasledujúcej sezóne sa majstrovského titulu dočká FC DAC 1904 Dunajská Streda, pričom na Žitnom ostrove sa bude oslavovať aj v roku 2029.

V rokoch 2026 a 2033 podľa umelej inteligencie prepuknú majstrovské oslavy v Trnave. Sezóna 2027/2028 by mala patriť hráčom MŠK Žilina a v ročníku 2030/2031 údajne bude dominovať AS Trenčín alebo FC Nitra.

Gerson Rodrigues Čítajte viac Poznáte ho? Kúpil nám vodku s džúsom! Gerson napriek trestu od Weissa lieta v ďalšom maléri

V rokoch 2027, 2030 a 2032 by mala majstrovská radosť zavládnuť na bratislavskom Tehelnom poli.

Slovan Bratislava v najvyššej domácej futbalovej súťaži získal majstrovský titul v predchádzajúcich piatich sezónach a počas najbližšieho víkendu môže spečatiť zisk ďalšieho.

V ére samostatnosti získali „belasí“ už 13 titulov, sedem ich majú na konte Žilinčania, po dve Košičania, Trenčania, Inter Bratislava aj bratislavská Petržalka, po jednom Trnava a Ružomberok.

Najlepšie zarábajúce kluby na svete + SLOVAN Fotogaléria - 23 fotiek Všetky fotky
Okrem rebríčka a príjmov najlepšie zarábajúcich...
4 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #umelá inteligencia #Niké liga #chat GPT #ligový majster #ligový titul