Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Mladý Weiss sa chce vrátiť. Hapala vraj kritizoval v návale emócií

Dobrá správa pre futbalové Slovensko? Zdá sa, že národný tím by mohol čoskoro posilniť výrazný futbalista. Vladimír Weiss sa totiž pre denník Plus jeden deň priznal, že by sa rád vrátil do reprezentácie.

22.10.2019 10:30
Vladimír Weiss Foto: ,
Vladimír Weiss.
debata (27)

S ňou sa rozlúčil po zápase Ligy národov v Prahe, kde nedostal priestor. Počas duelu opustil lavičku a následne vyhlásil, že pod trénerom Hapalom viac nebude hrať.

„Bolo v tom veľa emócií,“ naznačil v rozhovore pre pluska.sk

„Vo futbale to tak niekedy je. To je jedna z vecí, ktorú by som v živote riešil inak. Ak by si tréner Hapal myslel, že by som mohol pomôcť, nebránil by som sa pozvánke,“ vysvetlil.

Zdá sa, že medzi trénerom a Weissom už prebehla nejaká komunikácia. Hráč, ktorý už šiestu sezónu pôsobí v Katare, priznal, že českému koučovi poslal pred duelom proti Walesu smsku. „Na zápas som chcel prísť aj osobne, ale klubové povinnosti mi to nedovolili. Tak som aspoň cez trénera Pavla Hapala esemeskou zaprial chalanom veľa šťastia. Odpísal mi, že chalani ďakujú. Uvidíme, čo prinesie budúcnosť,“ dodal.

Na margo svojho súčasného pôsobenia poznamenal, že mu čoskoro vyprší zmluva a predpokladá, že z Kataru odíde. V lete vraj rokoval o prestupe do Holandska, nedohodol sa však s klubom na podmienkach.

27 debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Weiss #Pavel Hapal