Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škrtel je už v Senci. Bude kapitán na Škótsko pripravený?

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel sa po operácii nosa v Turecku pridal v stredu k spoluhráčom v národnom tíme.

05.10.2016 15:53
Martin Škrtel Foto: ,
Martin Škrtel kraľuje vo vzduchu.
debata

„Martin pricestoval dnes do Senca. Predpoludňajší tréning mužstva časovo nestihol,“ informoval v stredu popoludní manažér komunikácie a PR Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Juraj Čurný na margo obrancu Fenerbahce Istanbul.

Ako je známe, pre vylúčenie v septembrovom úvodnom vystúpení v Trnave s Anglickom (0:1) v F-skupine kvalifikácie MS 2018 bude 31-ročný slovenský stopér nútene pauzovať v sobotňajšom dueli v Ľubľane proti Slovinsku (hrá sa 8. 10. o 20.45 h na štadióne Stožice).

V následnom súboji tejto eliminácie v utorok 11. 10. o 20.45 h v trnavskej City Arene proti Škótsku by mal byť Škrtel, ak mu to zdravotný stav dovolí, k dispozícii.

Kouč A-tímu SR Ján Kozák privítal na pondelňajšom popoludňajšom zraze v Senci z rôznych príčin len 16 z 23 pôvodne nominovaných hráčov. Postupne mu pribúdali ďalší: ešte v pondelok večer brankár Martin Dúbravka, špílmacher Marek Hamšík i stredopoliar Juraj Kucka, neskôr i defenzívny záložník Filip Kiss a v utorok aj obranca Tomáš Hubočan.

„Stredajší predpoludňajší tréning na vedeľajšej hracej ploche v Senci absolvovalo 21 hráčov,“ skonštatoval Juraj Čurný.

Na októbrové duely nebude podľa pondelňajšieho vyjadrenia lodivoda slovenskej reprezentácie k dispozícii Vladimír Weiss, ktorého polícia obvinila z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Dvadsaťšesťročný krídelník sedel vo vozidle, ktoré zastavila policajná hliadka v nedeľu v skorých ranných hodinách v Bratislave, o prípade ako prvá informovala TV JOJ. Weiss sa odmietol podrobiť dychovej skúške a nesúhlasil ani s odberom krvi. V aute sa údajne nachádzalo ďalších deväť ľudí.

„Vlado Weiss prišiel v pondelok podvečer do Senca, rozprával sa s trénerom Kozákom a potom odišiel,“ poznamenal krátko Juraj Čurný.

V stredu podvečer majú slovenskí futbaloví reprezentanti tréning v NTC SFZ v Senci, vo štvrtok je od 16.00 h plánovaná ďalšia tréningová jednotka, v piatok 7. októbra v predpoludňajších hodinách už výprava A-tímu SR odcestuje z Bratislavy do Ľubľany.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel #slovenská futbalová reprezentácia