Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Škrtel po operácii. Aspoň už môžem dýchať, vravel

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel je už po operácii zlomeného nosa a v stredu by sa podľa vyjadrenia trénera národného tímu Jána Kozáka mal hlásiť v Senci.

04.10.2016 12:25
Martin Škrtel Foto: ,
Martin Škrtel.
debata

Tam sa Slováci pripravujú na blížiaci sa dvojzápas v rámci F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 proti Slovinsku (8. októbra o 20.45 v Ľubľane) a Škótsku (11. októbra o 20.45 h v Trnave). Škrtel si privodil zdravotnú indispozíciu v drese svojho klubového zamestnávateľa, tureckého Fenerbahce Istanbul. „Operácia dopadla dobre; nemyslím si, že budem vyzerať lepšie než Brad Pitt, ale aspoň môžem dýchať,“ uviedol 31-ročný stopér prostredníctvom instagramu a doplnil: „Ďakujem personálu nemocnice za starostlivosť! Najmä tejto dáme. Aj keď je fanúšičkou Galatasarayu, dobre sa o mňa starala. A teraz sa rýchlo dať dokopy, aby som bol pripravený na ďalší zápas!“

Slovákom patrí po úvodnej prehre 0:1 s Anglickom v Trnave predposledná 5. priečka v tabuľke F-skupiny. Škótsko a Anglicko majú po tri body, Slovinsko a Litva získali vo vzájomnom dueli jeden bod za remízu 2:2. Malta podľahla Škótsku 1:5 a má rovnako ako SR na konte nulu. Škrtel bez ohľadu na svoj zdravotný stav nemôže nastúpiť v Ľubľane proti Slovinsku pre jednozápasový trest za červenú kartu zo súboja proti Anglicku.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel