Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škrtel po operácii. Aspoň už môžem dýchať, vravel

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel je už po operácii zlomeného nosa a v stredu by sa podľa vyjadrenia trénera národného tímu Jána Kozáka mal hlásiť v Senci.

04.10.2016 12:25
Martin Škrtel Foto: ,
Martin Škrtel.
debata

Tam sa Slováci pripravujú na blížiaci sa dvojzápas v rámci F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 proti Slovinsku (8. októbra o 20.45 v Ľubľane) a Škótsku (11. októbra o 20.45 h v Trnave). Škrtel si privodil zdravotnú indispozíciu v drese svojho klubového zamestnávateľa, tureckého Fenerbahce Istanbul. „Operácia dopadla dobre; nemyslím si, že budem vyzerať lepšie než Brad Pitt, ale aspoň môžem dýchať,“ uviedol 31-ročný stopér prostredníctvom instagramu a doplnil: „Ďakujem personálu nemocnice za starostlivosť! Najmä tejto dáme. Aj keď je fanúšičkou Galatasarayu, dobre sa o mňa starala. A teraz sa rýchlo dať dokopy, aby som bol pripravený na ďalší zápas!“

Slovákom patrí po úvodnej prehre 0:1 s Anglickom v Trnave predposledná 5. priečka v tabuľke F-skupiny. Škótsko a Anglicko majú po tri body, Slovinsko a Litva získali vo vzájomnom dueli jeden bod za remízu 2:2. Malta podľahla Škótsku 1:5 a má rovnako ako SR na konte nulu. Škrtel bez ohľadu na svoj zdravotný stav nemôže nastúpiť v Ľubľane proti Slovinsku pre jednozápasový trest za červenú kartu zo súboja proti Anglicku.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel