Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Ani ja si neviem s Kozákom predstaviť ďalšiu spoluprácu, reaguje Stoch

Slovenský futbalista Miroslav Stoch v tomto období žiari v drese tureckého klubu Fenerbahce Istanbul.

27.08.2016 20:13
Miroslav Stoch Foto: ,
Miroslav Stoch.
debata (4)

Meno 26-ročného rodáka z Nitry sa však momentálne skloňuje aj v súvislosti s národným tímom SR. Tréner Ján Kozák nezaradil Stocha do nominácie na blížiaci sa zápas proti Anglicku (4. septembra v Trnave) v rámci kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska, pričom sa nechal počuť, že si s hráčom už nevie predstaviť vzájomnú spoluprácu.

„Pokiaľ ide o Miňa Stocha, tomuto hráčovi som dal strašne veľa priestoru. Keď som prišiel do reprezentácie ako tréner, novinári sa ma pýtali, prečo som ho nominoval. Boli s ním problémy, ale pomohol nám. Ja ho uznávam ako hráča. Dal som mu veľa priestoru. Po majstrovstvách Európy nastala jedna situácia a ja si neviem predstaviť ďalšiu spoluprácu s ním,“ skonštatoval v utorok na brífingu pred zástupcami médií 62-ročný lodivod slovenskej futbalovej reprezentácie.

Šikovný krídelník má však na vec iný pohľad. „Kto ma pozná, vie, že reprezentovať Slovensko pre mňa vždy bolo a bude veľkou cťou. Tréner si so mnou nevie predstaviť ďalšiu spoluprácu a to isté platí aj z mojej strany. Rozhodne si nemyslím, že som pod jeho vedením dostal veľmi veľa priestoru. Momentálne sa plne sústredím na svoje výkony v klube a všetkým fanúšikom, ktorí ma podporujú, sa chcem poďakovať,“ vyhlásil Stoch prostredníctvom webstránky svojej zastupiteľskej agentúry fsagency.eu.

Niekdajší hráč FC Chelsea či Twente Enschede dodal, že sa mimoriadne teší na zápasy skupinovej fázy Európskej ligy, kde bude Fenerbahce čeliť Manchestru United, Feyenoordu Rotterdam a Zarii Lugansk. „Predovšetkým sa teším na Manchester United, ktorý patrí medzi tie úplne najlepšie tímy na svete a obzvlášť v tejto sezóne budú mať neuveriteľnú silu. Zápasy proti nim budú naozajstným sviatkom,“ myslí si Miroslav Stoch.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Kozák #Miroslav Stoch