Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kozáka očaril Trenčan Peter Čögley. Povolal ho na reprezentačný zraz

Pravý obranca účastníka najvyššej slovenskej futbalovej súťaže AS Trenčín Peter Čögley sa ocitol v širšej nominácii trénera SR Jána Kozáka na septembrové kvalifikačné duely proti Španielsku a Ukrajine v boji o postup na budúcoročné ME. Informuje o tom oficiálna stránka klubu.

21.08.2015 19:14
Futbal, AS Trenčín, Peter Čögley Foto: ,
Hráč Astra Giurgiu Amorin William a Peter Čögley z Trenčína.
debata

„Beriem to ako odmenu za to, ako pracujem na tréningoch a zápasoch. Ide síce iba o širšiu nomináciu, ale pre mňa to znamená veľmi veľa. Jednoducho, nomináciu si veľmi vážim,“ cituje Čögleya stránka astrencin.sk.

Do slovenského tímu sa hráč Trenčína dostal po troch rokoch, naposledy sa tejto pocty dostalo Borisovi Godálovi. „Keď som začínal futbalovú kariéru, dal som si ciele. Postupne sa začínajú plniť. Je náročné splniť každý jeden. Chcem tvrdo pracovať, aby som mohol prežiť aj ďalšie sny. Každému hráčovi z tímu patrí poďakovanie. Bez nich by som sa do žiadnej nominácie nedostal,“ dodal Čögley.

Slovenská reprezentácia sa predstaví 5. septembra v Oviede proti domácim Španielom, o tri dni neskôr nastúpi v Žiline proti Ukrajincom. Slovensko je zatiaľ na čele kvalifikačnej C-skupiny s plným počtom 18 bodov. S trojbodovým odstupom nasleduje Španielsko, o šesť bodov za lídrom zaostáva Ukrajina.

debata chyba
Viac na túto tému: #AS Trenčín #Peter Čögley