Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škrtelova tvrdá hra nás neprekvapila, vravel kapitán Čechov Suchý

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel sa rovnako ako v drese FC Liverpool ani v utorkovom medzištátnom prípravnom stretnutí s Českom nebál dôrazných defenzívnych zákrokov. Jeho náprotivka s kapitánskou páskou Mareka Suchého to nezaskočilo, veď sa so Škrtelom na ihrisku nestretol prvýkrát v tejto sezóne.

01.04.2015 15:34
Martin Škrtel Foto: ,
Martin Škrtel na zraze reprezentácie.
debata

Suchého zamestnávateľ FC Bazilej bol súperom „The Reds“ v skupinovej fáze Ligy majstrov. „Martina všetci poznáme, vieme, akým hrá štýlom. Boli sme na to pripravení, takže nás to vôbec neprekvapilo,“ povedal pre iDnes.cz 27-ročný český stopér.

Marek Suchý tiež hľadal príčinu jediného gólu utorkového derby v Žiline, ktorý v 49. min zariadil Ondrej Duda: „Slováci to dobre vykombinovali zo strany, dali loptu pod seba. Duda to urobil pomerne rýchlo, spracoval loptu, vystrelil a dobre to trafil. Bohužiaľ.“ Strela, ktorú vyslal 20-ročný ofenzívny hráč Legie Varšava spoza šestnástky, skočila na počasím poznačenom trávniku tesne pred českým brankárom Tomášom Vaclíkom.

Kapitán ČR sa však na podmienky odmietol vyhovárať: „Vzhľadom na to, že celý deň pršalo, to celkom ušlo. Bolo to trochu zablatené, ale oba tímy si s tým poradili a povedal by som, že na futbal sa dalo pozerať.“

Svoj pohľad na inkasovaný gól ponúkol aj český gólman Vaclík. „Čakal som, že sa lopta po tráve skĺzne, ale skočila veľmi vysoko a preskočila ma. Nebolo to nechytateľné, mal som sa s tým vyrovnať lepšie,“ uznal podľa iDnes.cz 26-ročný spoluhráč Mareka Suchého vo švajčiarskom klube FC Bazilej.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel #slovenská futbalová reprezentácia