Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Žiline bude plný dom. Na Luxembursko je vypredané

Piatkový zápas kvalifikácie o postup na futbalové majstrovstvá Európy Slovensko - Luxembursko na štadióne v Žiline (od 20.45 h) je už vypredaný.

25.03.2015 15:57 , aktualizované: 17:13
Slovensko, Španielsko Foto:
Slovenskí fanúšikovia.
debata

V deň stretnutia sa nebudú predávať v pokladniciach žiadne vstupenky. Informuje o tom Slovenský futbalový zväz na svojom webe.

Návštevníci duelu sú povinní riadiť sa Organizačným a prevádzkovým poriadkom futbalových stretnutí organizovaných Slovenským futbalovým zväzom. Do hľadiska si fanúšikovia nemôžu so sebou zobrať viaceré predmety, keďže štadión je krytý, nie sú povolené ani dáždniky.

Diváci budú mať k dispozícii parkovisko za východnou tribúnou, na ktoré sa dostanú cez vjazd na Uhoľnej ulici. Motorizovaným fanúšikom futbalový zväz odporúča, aby na parkovisku alebo v okolí štadióna odparkovali svoje automobily tri až štyri hodiny pred začiatkom zápasu.

Štadión otvoria dve hodiny pred zápasom, každý návštevník prejde viacnásobnou osobnou kontrolou. Pred samotným stretnutím bude v areáli štadióna viacero marketingových aktivít. Miestenku na zápas na konkrétne miesto si majitelia permanentiek budú môcť vyzdvihnúť v deň stretnutia na infopulte SFZ v hoteli Holiday Inn od 18.45 h.

SFZ uvoľnil ďalšie vstupenky
Slovenský futbalový zväz (SFZ) dodatočne uvoľnil vstupenky na nadchádzajúce žilinské vystúpenia slovenskej reprezentácie.

Na piatkové stretnutie kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska s Luxemburskom (20.45) je po novom k dispozícii približne 450 lístkov, na utorkový medzištátny prípravný zápas proti Česku (20.30) sa uvoľnilo asi 300 vstupeniek.

Lístky sú dostupné v oboch cenových kategóriách (10 aj 15 eur). Správu priniesol SFZ na svojej oficiálnej prezentácii na sociálnej sieti Facebook.

debata chyba
Viac na túto tému: #slovenská futbalová reprezentácia