Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss so Šebom sa zaplietli do potýčky. Zasahovať musela polícia!

Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss bol počas piatkovej noci účastníkom incidentu v jednom z bratislavských podnikov, pri ktorom zasahovala aj polícia.

03.01.2015 19:03
Weiss Foto: ,
Futbalista Vladimír Weiss.
debata (14)

Podľa informácií portálu aktualne.sk sa Weiss zabával so skupinou osôb, v ktorej bol údajne aj bývalý reprezentant Filip Šebo. „Zopár hostí začalo v povznesenej nálade čosi skandovať a vytlieskavať. Jeden z nich zrazu zobral stoličku a vrhol ju smerom k obslužnému pultu arabských hostiteľov,“ cituje portál očitého svedka incidentu.

Stolička zasiahla návštevníka podniku, ktorý sedel v dráhe letu. Tridsaťpäťročnému mužovi museli nemocnične ošetriť ľahšie poranenia na hlave. Po príchode policajnej hliadky sa zabávajúca skupina vrátane 25-ročného Vladimíra Weissa údajne verbalne vyhrážala poškodenému.

„Je mi ľúto, že ja alebo ktokoľvek z mojich priateľov sme spájaní s násilným incidentom, na ktorom nik z nás nemal nijaký podiel, okrem toho, že sme boli v tom istom čase a v tom istom priestore. Zasahujúcim policajtom sme zodpovedali na všetky otázky. Osobné antipatie voči mne alebo voči futbalistom všeobecne by nemali slúžiť ako základ na umelé vytváranie škandálov, ktoré nemajú s futbalom nič spoločné,“ poskytol manažér komunikácie a PR Slovenského futbalového zväzu Juraj Čurný pre aktualne.sk stanovisko hráča katarskej Lekhwiye Vladimíra Weissa.

14 debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Weiss ml.