Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Za Galáda možno Hapal, SFZ má vytypovaných piatich koučov

Slovenský futbalový zväz (SFZ) má vytypovaných piatich kandidátov na voľné miesto trénera reprezentácie do 21 rokov. Pre denník Plus jeden deň to potvrdil prezident SFZ Ján Kováčik.

23.11.2014 09:32
Pavel Hapal Foto: ,
Pavel Hapal.
debata

Mená potenciálnych kormidelníkov zatiaľ nie sú oficiálne známe, ale mohli by to byť Pavel Hapal, Dušan Radolský, Jozef Vukušič, Ladislav Hudec a Martin Ševela.

Reprezentácia do 21 rokov je bez trénera od začiatku novembra, keď sa výkonný výbor SFZ rozhodol nepredĺžiť platnosť kontraktu s Ivanom Galádom, ten sa medzičasom stal koučom Ružomberka. Často sa medzi kandidátmi na uvoľnenú stoličku spomína meno súčasného trénera Senice Pavla Hapala.

„Je medzi kandidátmi, ale ešte sme s ním nerokovali. O menách zatiaľ nebudem hovoriť,“ uviedol pre Plus jeden deň Kováčik. „Počul som o tom. Nič viac však o tom neviem,“ reagoval Hapal.

Radolský je momentálne bez angažmánu, v minulosti dotiahol tím SR do 21 rokov na olympijské hry 2000 do Sydney. Bez práce na klubovej úrovni je v súčasnosti aj Ladislav Hudec. Martin Ševela vedie Trenčín a svetobežník Jozef Vukušič zasa Al Ahli Bengází.

Rokovania s adeptmi by sa mohli začať už budúci týždeň. Ján Kováčik a viceprezident SFZ Karol Belaník majú mandát navrhnúť meno nového trénera do konca roka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Slovenský futbalový zväz #Ján Kováčik #Pavel Hapal