Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kozák o Hamšíkovi: Aj Škrtel mal podobné obdobie. Marek sa z toho dostane

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák vyjadril podporu svojmu zverencovi z národného tímu, ofenzívnemu stredopoliarovi Marekovi Hamšíkovi.

22.04.2014 13:44
Marek Hamšík Foto: ,
Marek Hamšík.
debata (1)

Dvadsaťšesťročný úradujúci najlepší hráč v SR neprežíva v talianskom SSC Neapol najvydarenejšie obdobie.

Odchovanec Jupie Podlavice sa herne trápi od januárového návratu po zranení ľavej nohy. Niektoré médiá už začali špekulovať, že Hamšík je na San Paolo nešťastný.

„Niekedy prídu aj takéto obdobia. Niečo podobné sa vlani stalo aj kapitánovi národného tímu Martinovi Škrtelovi v Liverpoole. V Neapole majú nového trénera, nových hráčov a netreba zabúdať, že Marek mal určité fyzické problémy. Je to absolútny profesionál a je spojený s Neapolom. Som presvedčený, že prekoná túto fázu svojej kariéry. Je to skvelý futbalista, ale stále má potenciál herne rásť a zlepšovať sa. Jeho správanie je profesionálne a ide iným hráčom príkladom,“ povedal Kozák podľa neapolského denníka Il Mattino.

Hamšík strelil v drese partenopei v tejto sezóne len šesť gólov, čo je najmenej od jeho príchodu pod Vezuv v roku 2007. Naposledy dosiahol presný zásah 2. novembra v ligovom súboji proti Catanii. SSC patrí v tabuľke Serie A tretia pozícia, ktorá zaručuje účasť v play-off Ligy majstrov 2014/2015. Pred štvrtou Fiorentinou majú Neapolčania náskok desať bodov, do konca sezóny zostávajú ešte štyri kolá.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Kozák #Marek Hamšík #SSC Neapol