Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chcete vidieť španielske hviezdy? Vstupenky na žilinský duel sú od 25 eur

Najlacnejšia vstupenka na futbalový zápas Slovensko - Španielsko v rámci kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 bude stáť 25 eur.

16.04.2014 21:08
Pedro Rodríguez, Španielsko, Francúzsko Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata

Záujemcovia za túto sumu dostanú lístok druhej kategórie na severnú a južnú tribúnu štadióna MŠK Žilina, ktorý bude dejiskom stretnutia 9. októbra 2014. Vstupenky za začnú predávať 1. mája. Na východnú a západnú tribúnu budú stáť lístky 50 a 59 eur, business lístok bude mať hodnotu 150 eur. Ceny zverejnil Slovenský futbalový zväz (SFZ) na svojej oficiálnej internetovej stránke.

„Z prehľadu zápasov organizovaných Slovenským futbalovým zväzom je zrejmé, že program stretnutí je v máji a júni bohatý, potom nasleduje letná prestávka a na jeseň začíname ďalšiu kvalifikáciu,“ povedal v online prenose výkonný riaditeľ spoločnosti SFZ Marketing Jaroslav Šišolák. Permanentka na všetkých päť domácich stretnutí slovenskej reprezentácie v kvalifikácii ME 2016 stojí 120 eur. Novinkou v predaji vstupeniek je zvýhodnenie registrovaných členov Slovenského futbalového zväzu – členov Futbalového klubu Výhod.

„Od 15. apríla sú v predaji balíky vstupeniek na zápasy kvalifikácie ME 2016, priateľský duel proti Malte a kvalifikačné stretnutie proti Španielsku pre registrovaných členov SFZ. Držitelia plastových kariet, ktoré nie sú len klasickou registračnou kartou, tak môžu už dnes používať niektoré z výhod. Do predaja pre verejnosť by mali ísť tieto vstupenky po finále Slovnaft Cupu, teda 1. mája,“ vysvetlil J. Šišolák. Slováci nastúpia v spomenutom kvalifikačnom cykle okrem aktuálnych majstrov Európy i sveta Španielov v C-skupine aj proti Ukrajincom, Bielorusom, Macedóncom a Luxemburčanom.

SFZ tiež informoval o cenách na najbližšie duely slovenských reprezentácií- Medzištátne prípravné stretnutie seniorských národných výberov Slovenska a Čiernej Hory si budú môcť diváci naživo pozrieť v Senci (23. mája) od 10 do 49 eur. Súboj Slovensko – Malta na štadióne MŠK Žilina (5. septembra) bude stáť 12 až 24 eur. Lístky na medzištátny prípravný zápas slovenskej „dvadsaťjednotky“ s rovesníkmi z Česka (14. mája v Senci) sú už v predaji a stoja od 2 do 12 eur.

debata chyba
Viac na túto tému: #slovenská futbalová reprezentácia #kvalifikácia ME 2016 #španielska futbalová reprezentácia