Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Ukrutný debakel pre Messiho Inter Miami. Od Arabov dostal poltucet, unikátny gól Laporta

Aj bez zraneného Cristiana Ronalda bol priateľský súboj medzi Al Nassrom a Interom Miami s Lionelom Messim jednoznačnou záležitosťou saudskoarabského tímu, ktorý zvíťazil 6:0.

01.02.2024 21:14
Lionel Messi Foto:
Inter Miami s Lionelom Messim prehral s Al Nassrom zahanbujúcim výsledkom.
debata

Messi nastúpil do hry až v 83. minúte za už rozhodnutého stavu 6:0. Momentom ostro sledovaného zápasu sa stal neuveriteľný gól obrancu Aymerica Laporta z vlastnej polovice ihriska.

Päťnásobný držiteľ Zlatej lopty Cristiano Ronaldo už dlhšie bojuje so svalovými problémami, a aj preto jeho saudskoarabský klub nedávno zrušil svoje dvojzápasové turné po Číne.

Portugalská hviezda sa odvtedy zo zranenia nezotavila, a tak bola nútená vynechať štvrtkový prípravný zápas proti Interu Miami.

Stretnutie však aj napriek Ronaldovej absencii prinieslo až šesť gólov v sieti amerického tímu. Okrem Laporta sa strelecky presadili Otavio, Marran a hetrikom sa blysol brazílsky futbalista Anderson Talisca.

Sergio Jauregui Čítajte viac Chladnokrvná vražda priamo na trávniku. Bývalého reprezentanta zastrelili počas zápasu

Ronaldo a Messi si naposledy proti sebe zahrali 19. januára minulého roka. Argentínčan sa ešte v drese Paríža Saint-Germain tešil z triumfu 5:4.

Ronaldo v tomto stretnutí absolvoval debut za Al-Nassr a do streleckej listiny sa zapísal dvoma gólmi. Messi v spomínanom zápase skóroval raz.

Lionel Messi a jeho nová luxusná vila na Floride Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Lionel Messi získal luxusnú nehnuteľnosť na...
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Lionel Messi #Inter Miami #Al Nassr