Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hviezdu Manchestru United čaká tvrdý trest. Nočný záťah a vynechaný tréning ju vyjdú draho

Útočník Manchestru United a anglickej reprezentácie Marcus Rashford má poriadny problém. Britské médiá prišli u 26-ročného futbalistu na to, že si večer pred piatkovým tréningom užíval v nočnom klube.

29.01.2024 17:50
Marcus Rashford Foto:
Marcus Rashford.
debata

Rashford sa následne nedostavil na piatkový tréning a chýbal aj na súpiske v nedeľnom zápase Anglického pohára proti Newportu, v ktorom Manchester United zvíťazil 4:2.

Tréner Erik ten Hag jeho absenciu zdôvodnil ochorením, pravda je ale úplne inde. Rashford údajne dostane za porušenie pravidiel pokutu vo výške dvojtýždňového pla­tu.

Aleksandar Čavrič Čítajte viac Odchod po ôsmich rokoch. Slovan sa lúči so svojou hviezdou, Čavrič nevylučuje návrat

Rashfordove problémy odštartovali uprostred minulého týždňa, keď odcestoval do Belfastu na návštevu kamaráta a bývalého spoluhráča Ro-Shauna Williamsa. Spoločne navštívili v stredu večer miestny nočný klub.

To mal ešte Rashford voľno a mohol si to dovoliť. Nočnú žúrku si však mal užívať aj vo štvrtok a to už neostalo bez odozvy klubu. V piatok ráno sa anglický reprezentant nezúčastnil tréningu. Erik ten Hag podľa Daily Mail uviedol, že sa jeho zverenec v piatok necítil dobre a absentuje kvôli ochoreniu.

Luis Tejada Čítajte viac Smútok za oceánom, na infarkt zomrel top kanonier reprezentácie. Hral na MS 2018 v Rusku, mal len 41 rokov

Ďalej už situáciu nechcel komentovať a povedal, že vec je internou záležitosťou klubu. Zástupcovia Manchestru navyše podľa Daily Mail tvrdili, že kontroverzné zábery z nočného podniku, ktoré sa objavili na internete, sú zo stredy a nemajú s hráčovou absenciou nič spoločné.

Neskôr však podľa denníku vyšlo najavo, že sa hráč ani neospravedlnil za neprítomnosť na tréningu. Jeho ochorenie tak mohlo byť zásterkou, ktorá sa ukázala ako neúspešná. Teraz hrozí Rashfordovi mastná pokuta vo výške dvojtýždňového platu, čo je zhruba 650-tisíc libier (824-tisíc eur).

Najväčšie futbalové štadióny na svete Fotogaléria - 81 fotiek Všetky fotky
V rebríčku nájdete 40 najväčších futbalových...
debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Marcus Rashford