Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mladá a krásna. Je dôvodom prestupu do Realu Madrid? Hviezdny Mbappé má nový objav

Ak sa nič dramatické nestane, prestúpi francúzsky kanonier Kylian Mbappé do Realu Madrid. Okrem pôsobenia vo vysnívanom klube a väčšej šance na triumf v Lige majstrov má hviezdny futbalista ďalší dôvod pre sťahovanie do Španielska.

27.02.2024 17:45
Kylian Mbappé a Lola Índigová Foto:
Kylian Mbappé a Lola Índigová.
debata (1)

Podľa tamojších médií údajne začal randiť so španielskou speváčkou a tanečníčkou Lolou Índigovou. Mbappé v polovici februára oznámil vedeniu Paríža St. Germain a spoluhráčom, že zmluvu končiacu v lete tohto roka nepredĺži a stane sa voľným hráčom.

Takmer s istotou zakotví v Reale Madrid, ktorý sa podľa mnohých zahraničných médií už s hráčom dohodol na podmienkach päťročnej zmluvy. Ročná má zarábať 15 miliónov eur a ďalších 150 miliónov získa počas obdobia platnosti kontraktu v splátkach ako podpisový bonus.

Ivan Kmotrík ml. Čítajte viac Vysoký trest pre Slovan: Od FIFA dostal zákaz prestupov na dlhé obdobie. Kmotrík reagoval

Lukratívna zmluva v najúspešnejšom klube histórie však nemusí byť to jediné, na čo sa môže Francúz v slnečnej krajine tešiť. Španielske médiá informovali, že sa stretáva s tamojšou speváčkou a tanečníčkou Lolou Índigovou, ktorú mal minulý týždeň navštíviť v Barcelona spolu so spoluhráčom z PSG Achrafom Hakimim.

Chýry o ich vzťahu sa začali šíriť priestorom vo chvíli, keď sa začali navzájom sledovať na Instagrame. Zatiaľ čo Mbappého sleduje 112 miliónov ľudí, on sám iba 412 a medzi nimi je aj Índigová, ktorej skutočné meno je Miriam Doblasová.

Vladimír Weiss st. Čítajte viac Želanie, ktoré Kmotrík nevie Weissovi splniť. Tréner Slovana ho po výhre v Trenčíne opäť vytiahol

Speváčka plánuje na budúci rok koncert na štadióna Santiaga Bernabéua, čo je práve aréna, na ktorej by mal Mbappé od augusta predvádzať svoje futbalové umenie v drese bieleho baletu. Pred kariérou speváčky sa Španielka živila ako tanečníčka v Los Angeles a vystupovala spoločne s hviezdami pop music, ako napríklad s Enrique Iglesiasom.

Poľská rozhodkyňa Karolina Bojar Stefaňská Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Rozhodkyňa, právnička, influencerka, modelka,...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Kylian Mbappé #Lolou Índigo