Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Náhla mozgová príhoda. Švédsky reprezentant stratil vedomie, je v nemocnici na ventilátore

Švédsky futbalový reprezentant Kristoffer Olsson bol hospitalizovaný kvôli akútnej mozgovej príhode po tom, čo doma náhle stratil vedomie.

27.02.2024 12:50
Kristoffer Olsson Foto:
Kristoffer Olsson v drese dánskeho tímu FC Midtjylland.
debata (7)

O zdravotných problémoch skúseného stredopoliara informoval Olssonov zamestnávateľ, dánsky FC Midtjylland. 28-ročný reprezentant je napojený na ventilátor v nemocnici v Aarhuse, kde lekári pracujú na určení jeho diagnózy a nastavení správnej liečby.

Midtjylland na oficiálnom webe uviedol, že bol nútený zverejniť informácie o Švédovom zdravotnom stave kvôli narastajúcim špekuláciám týkajúcim sa jeho absencie v tíme.

„Olssona postihla náhla príhode týkajúcu sa mozgu, ktoré nebola spôsobená žiadnym sebapoškodením ani externými faktormi,“ informoval klub. Olsson je v nemocnici obklopený najbližšou rodinou a členmi realizačného tímu.

Francesco Calzona Čítajte viac Česi by sedenie na dvoch stoličkách nedovolili, tvrdí Merčiak. Calzonovi a SFZ vytkol dve veci, načrtol možný scenár po ME

Majster Európy do 21 rokov z roku 2015 nastúpil za švédsku seniorskú reprezentáciu na 47 zápasov, naposledy v novembri proti Estónsku. V Midtjyllande pôsobí Olsson od roku 2022 po druhýkrát v kariére a v minulosti hrával aj v Anderlechte, Krasnodare, AIK Stockholm a Arsenale.

„Všetci v FC Midtjylland sú hlboko zasiahnutí Kristofferovou náhlou zmenou zdravotného stavu, naše myšlienky a plná podpora smeruje k nemu a jeho rodine,“ doplnil klub vo vyhlásení a na záver dodal, že v tejto chvíli neposkytne ďalšie vyhlásenia.

Gerson Rodrigues, kontroverzný útočník Slovana Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Gerson Rodrigues sa po príchode do Slovana...
7 debata chyba
Viac na túto tému: #mozgová príhoda #FC Midtjylland #Kristoffer Olsson