Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škandalózne odhalenia o hviezdnom Neymarovi: Brazílčan chodil na tréningy často opitý

Prestížny futbalový magazín France Football vo svojom májovom vydaní odhalil, že Brazílčan Neymar mal v roku 2022 problém so správaním a životosprávou. V hre bol pritom aj alkohol.

14.04.2024 12:20
Neymar Foto:
Neymar sa kvôli zraneniam vytratil z futbalových trávnikov. Naposledy odohral súťažný zápas za saudskoarabský Al Hilal v septembri minulého roka.
debata

Ako informoval L'Équipe, nemenovaný zdroj prezradil magazínu viacero udalostí, pri ktorých sa Neymar voči klubu a spoluhráčom nevhodne správal.

Jednou z nich bolo, keď Brazílčan po prehratom tréningovom zápase fyzicky napadol svojho mladého spoluhráča Ismaela Gharbiho. 20-ročný odchovanec Paríža St. Germain odišiel z klubu v septembri 2023 a v súčasnosti je na hosťovaní vo švajčiarskom Stade-Lausanne.

Vladimír Weiss Čítajte viac Kuca, Kašu a Džabu bude ťažké nahradiť. Verím, že na ME pôjde viac hráčov zo Slovana, tvrdí kapitán majstra Weiss

Neymar sa mladíka mal počas šarvátky pokúsiť udrieť hlavou. Celý konflikt sprevádzala aj spŕška urážok a výsledkom boli aj neskoršie nezhody s jedným z asistentov vtedajšieho trénera PSG Christopha Galtiera. „Všetci boli z toho šokovaní,“ uviedol zdroj.

Najdrahší futbalista histórie, ktorý v roku 2017 odišiel z Barcelony do PSG za 222 miliónov eur, sa mal zle správať aj k portugalskému spoluhráčovi.

„Bol nenávistný voči Vitinhovi. Portugalec to vždy popieral, pretože sa snažil byť milý a nechcel žiadne problémy. No Neymar ho pravidelne urážal,“ cituje France Football zdroj z prostredia klubu.

Martin Dúbravka Čítajte viac Čisté konto Dúbravku, Newcastle úradoval. Manchester City je späť na čele Premier League

Dlhoročný líder brazílskej reprezentácie sa dokonca chcel zapojiť do sporu medzi Lionelom Messim a Achrafom Hakimim až kým jeho aktivitu nezatrhol skúsený Sergio Ramos.

V tom istom článku sa spomína, že Neymar prichádzal veľmi často na tréningy opitý, pretože často chodieval na párty a po nociach hrával poker. „Nebol to vôbec dobrý obraz profesionálneho futbalistu,“ dodal zdroj.

Najkrajšie futbalové rozhodkyne na svete Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Futbalisti na ihrisku skáču tak, ako ony...
debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Paríž St. Germain #Ligue 1 #brazílski futbalisti