Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zapálené kontajnery, zranení policajti. Násilie po futbalovom zápase v Chorvátsku

Futbalisti Hajduku Split privítali v stredu večer v rámci semifinále domáceho pohára Dinamo Záhreb. Mužstvo z chorvátskeho hlavného mesta zvíťazili nad Hajdukom najtesnejším rozdielom 1:0 a zopakovalo tým výsledok so sobotného ligového zápasu. Fanúšikom následne došla trpezlivosť vtrhli na štadión.

04.04.2024 19:06
Chorvátsko Hajduk Split Dinamo Záhreb Foto:
Domáci fanúšikovia nestrávili ďalšiu prehru svojho Hajduku Split.
debata

Hajduk Split nezažíva v poslednej dobe práve najlepšie obdobie. Jeden z favoritov na zisk majstrovského titulu získal z posledných štyroch zápasov iba jeden bod a slabá forma sa výrazne odrazila aj na nálade fanúšikov.

Tí po skončení zápasu vbehli na ihrisko, kde došlo k ich konfrontácii s ťažkoodencami. Nepokoje sa následne presunuli aj mimo brány štadióna do okolitých ulíc.

Luke Fleurs Čítajte viac Poprava nádejného futbalistu. Pri ozbrojenej lúpeži zastrelili olympionika

Informácie o výtržnostiach priniesol chorvátsky denník Gol na základe tlačovej správy vydanej Chorvátskym futbalovým zväzom. „Chorvátsky futbalový zväz vždy dôrazne odsudzuje akúkoľvek formu násilia na futbalových štadiónoch a vyzývame všetkých hráčov vo futbale aj mimo neho, aby prejavili nulovú toleranciu voči takému správaniu,“ píše sa vo vyhlásení.

Pri nepokojoch, ktoré vyústili až do zapálenia kontajnerov v okolí štadióna, bolo celkovo zadržaných 51 fanúšikov Splitu a zranených osem policajtov.

Skvost východu. Dokončená Košická futbalová aréna Fotogaléria - 29 fotiek Všetky fotky
Košická futbalová aréna má po dokončení...
debata chyba
Viac na túto tému: #Chorvátsko #Hajduk Split #Dinamo Záhreb