Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Žilina pečie ďalší veľký prestup. Po nádejnom obrancovi túži slávny klub

Slávny škótsky klub Celtic Glasgow sa zaujíma o pravého obrancu Žiliny - Bensona Ananga. Napísal to portál Sports World Ghana.

28.07.2021 15:30
Benson Anang Foto: ,
Radosť Žiliny. Vpravo Benson Anang.
debata (3)

Anang je trojnásobným reprezentantom africkej krajiny a v Žiline si prešiel viacerými mládežníckymi kategóriami. V minulej, ale aj v aktuálne sezóne, hráva za ligové áčko. Na trávniku sa objavil už 30-krát.

Africké médiá tvrdia, že mladý obranca padol do oka priamo škótskemu Celticu, ktorý sa potrebuje posilniť na pravej strane. Tho Hops podľa belgických médií údajne čoskoro oznámia aj podpis zmluvy s Aureliom Butom.

Lenže Celtic chce viac alternatív, keďže sa mu nedávno na dlhé obdobie zranil Jeremie Frimpong a Hatem Elhamed opustil klub. Prestup Ananga je vraj pre to už na spadnutie. O čiastke, za ktorú by mohol odísť, sa nepíše.

Médiá však pripomínajú Anangove malé skúsenosti. Má síce iba 21 rokov ale jeho prvotina v európskej konferenčnej lige toto leto je jeho jedinou skúsenosťou s európskym futbalom.

Celtic Glasgow však loví v overenom revíri. Žilina sa v uplynulých rokoch zamerala na mládež a jej rady opustili takí hráči ako Milan Škriniar, Denis Vavro, Patrik Mráz, či Róbert Boženík. V Škótsku veria, že Anang by sa tiež mohol presadiť.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #mšk žilina #Celtic Glasgow #Benson Anang