Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

A je to tu, bohatý šejk sa zobudil. Škriniara chce hneď a zaraz!

Milan Škriniar síce pred pár dňami oznámil, že aj v budúcej sezóne plánuje hrať za Inter Miláno, no nemusí to byť až taká pravda. Obzvlášť, keď do hry zasiahne silný hráč.

15.05.2021 06:00
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar.
debata (14)

Talianske médiá v piatok informovali, že o slovenského obrancu sa intenzívne zaujíma Paríž St. Germain. Zvyčajne dobre informovaný novinár Franco Vanni napísal, že prezident Interu Steven Zhang môže jeho predajom vyriešiť finančné ťažkosti Nerazzurri.

Portál fcinternews.it tvrdí, že PSG už inštruoval hráčskeho agenta Marcela Simoniana, aby začal lov na Škriniara. Podľa zákulisných zdrojov je rodák zo Žiaru nad Hronom aktuálne v Miláne šťastný, no jeho prestup sa udeje práve kvôli prázdnej pokladnici modro-čiernych.

Slovenský internacionál je jedným z mnohých hráčov Interu, ktorý je presvedčený, že pod vedením Antonia Contého môže Inter vyhrať ďalšie trofeje. Šéf lavičky PSG Mauricio Pochettino však hľadá spoľahlivého stredného obrancu pred budúcou sezónou a gigant Ligue 1 je vraj pripravený nášho reprezentanta priviesť pod eiffelovku.

Slovák bol predmetom záujmu PSG už minulé leto, avšak rozhovory padli kvôli nedostatku času a neschopnosti Interu zohnať náhradu. Medzitým sa dlho špekulovalo o odchode do Tottenhamu, Manchestru United alebo Realu Madrid.

Hráči Interu Miláno sú vraj trochu znepokojení po tom, čo ich prezident klubu Zhang požiadal, aby sa vzdali dvoch platov, píše sa v médiách. Spoločnosť Suning sa snaží znížiť náklady pred budúcou sezónou, čo by ju mohlo prinútiť k jednému alebo dvom bolestným predajom počas prestupového obdobia.

To PSG nemá takéto problémy. Klub je majetkom Tamim bin Hamada Al Thaniho, vládcu Kataru – má ho prostredníctvom štátnej majetkovej organizácie Qatar Sports Investments (QSI), ktorá mužstvo zakúpila v roku 2011. To činí PSG najbohatším klubom vo Francúzsku a jedným z najbohatších celosvetovo.

V roku 2020 malo PSG piaty najvyšší výnos vo futbalovom svete s ročným výnosom 636 miliónov eur, podľa spoločnosti Deloitte je jedenástym najcennejším futbalovým klubom v hodnote 1,092 miliardy dolárov.

Škriniar má za sebou priam ideálnu sezónu – s klubom vyhral domácu súťaž, po lanských problémoch sa usadil v zostave Antonia Conteho, dokonca sa stal jeho pevnou súčasťou. Žiadny iný hráč Interu nemá toľko štartov v základnej zostave v aktuálnom ročníku, ako slovenský obranca.

Kariéra Milana Škriniara Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marec 2013: Spoznávate ich? Stopér Zlatých...

Standings provided by SofaScore LiveScore
14 debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar