Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Manželku som nikdy nebil. Snaží sa pošpiniť moje meno

Začiatkom októbra zadržala Národná kriminálna agentúra (NAKA) v Trnave futbalistu Kamila Kopúnka, ktorého vyšetrovateľ obvinil z týrania blízkej a zverenej osoby.

29.10.2020 07:56
Kamil Kopúnek Foto: ,
Kamil Kopúnek s manželkou pred reprezentačným zrazom v Senci v roku 2010.
debata (10)

V prípade niekdajšieho reprezentanta, strelca nezabudnuteľného víťazného gólu Taliansku na MS 2010, nastal zvrat. Ako informuje portál Šport.sk, Kopúnek strávil v cele predbežného zadržania jednu noc, na ďalší deň ho prepustili a prišlo aj k stiahnutiu obvinenia.

„Prokurátor Okresnej prokuratúry v Trnave, potom ako som vypovedal, predložil som všetky na vec sa vzťahujúce dôkazy na podporu mojej obhajoby a podal som sťažnosť proti uzneseniu o vznesení obvinenia, zrušil uznesenie, ktorým ma vyšetrovateľ obvinil z trestného činu týrania blízkej a zverenej osoby. To znamená, že nie som obvinený zo žiadneho trestného činu,” uviedol pre spomínaný zdroj Kopúnek.

Podľa uznesenia Okresnej prokuratúry v Trnave dôvodom uznesenia o vznesení obvinenia bolo, že nie je preukázané, že skutok v podobe týrania blízkej a zverenej osoby sa stal.

Vo výpovediach, ktoré mali byť usvedčujúce, sa nachádza množstvo rozporov a ani iné dôkazy nič ako týranie blízkej a zverenej osoby nepreukazujú.

„Od počiatku tvrdím a za tým si aj stojím, že som svoju ženu netýral a ani nebil a som rád, že pravda vyšla aj takýmto spôsobom najavo. Lekárska správa, ktorú manželka predložila, nepreukazuje nič, čo koniec koncov skonštatovala aj Okresná prokuratúra v Trnave.

Okrem toho, že bola v tom čase pod vplyvom alkoholu. V tomto ohľade sa ešte bude vykonávať dokazovanie, a preto sa k tomu nebudem vyjadrovať,” pokračuje 36-ročný Kopúnek.

Tvrdí, že jeho manželka sa snaží pošpiniť jeho meno a ľudskú dôstojnosť.

„Svoju manželku som nikdy nebil. Medzi nami ako manželmi hádky boli, myslím si, že tie sú v každom manželstve,” pokračuje Kopúnek. Ten odišiel zo spoločnej domácnosti.

„Dôvod, prečo išla manželka priamo na NAKA, nie je taký vážny, ako sama uvádza. Podľa mňa len chcela vytvoriť na mňa dostatočný tlak a za týmto účelom vo svojej výpovedi uviedla aj nepravdy a jej vlastné interpretácie situácií, čo sa nakoniec aj potvrdilo.

Ak by bola situácia taká, ako ju opisuje manželka, už by sme spolu ani neboli. Nevydržala by to ona a ani jej rodinní príslušníci. Celé je to len výmysel manželky. Tí, ktorí poznajú mňa a aj ju, tí vedia,” dodáva hráč.

Je sklamaný z toho, že manželka chce túto vec riešiť cez médiá a zaťahovať do nej iných ľudí.

"Už som sa nemohol pozerať na to, ako ma očierňuje a aký obraz o mne v médiách a v ľuďoch vyvoláva. Preto som teraz reagoval. Verím však, že tento mediálny tlak zo strany manželky nebude pokračovať a naše súkromné veci si vyriešime bez médií a ľudsky,” uzavrel Kopúnek.

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Kamil Kopúnek