Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Škriniar už vie, koľko by mohol v Anglicku zarábať. Fanúšikovia sú nespokojní

Záujem Tottenhamu Hotspur o slovenského obrancu Milana Škriniara je viac ako vážny.

14.08.2020 08:44
Škriniar Foto:
Milan Škriniar na tréningu Interu.
debata (5)

Podľa portálu FCInterNews sa už kohúti snažia presvedčiť rodáka zo Žiaru nad Hronom lukratívnou ponukou. Podľa neoficiálnych správ je to 70-tisíc libier týždenne.

Zatiaľ čo sa Martin Škrtel v nedávnych dňoch snažil presvedčiť svojho mladšieho krajana, aby z talianskeho klubu neodchádzal a aj naďalej bojoval o miesto v základnej zostave trénera Antonia Conteho, Škriniar zrejme vidí situáciu úplne inak.

Nečudo, veď 25-ročný bek sa vytratil z ihriska a jeho miesto nenápadne zaujal Uruguajčan Diego Godín. V zápasoch Európskej ligy proti Getafe a Bayeru Leverkusen strávil na zelenom trávniku dovedna šesť minút, mnoho toho neodohral ani v posledných zápasoch Serie A po reštarte súťaže.

Podľa talianskych médií sa Škriniar nedokázal adaptovať zo štvorčlennej obrany, ktorú v Interi roky preferoval tréner Luciano Spaletti na Conteho trojčlenku. Podľa denníka Gazzetta dello Sport sa už vedľa Škriniarovho mena neobjavuje viac kolónka nepredajný.

Kariéra Milana Škriniara Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marec 2013: Spoznávate ich? Stopér Zlatých...

Správy z Britských ostrovov zasa hovoria, že tréner Tottenhamu José Mourinho chce Škriniara postaviť do srdca londýnskej obrany a nahradiť ním Belgičana Jana Vertonghena.

Lenže Tottenham nechce Škriniara len-tak vykúpiť zo zmluvy, Slovák by mal byť súčasťou výmeny. Opačnou stranou by sa mal vydať stredopoliar Tanguy Ndombele.

Londýnčania o zámere informovali už na jednom zo svojom twitterových kont. Fanúšikovia spustili búrku nevôle.

Niežeby Škriniara vo svojom tíme nechceli, tvrdia však, že ak má mať ich tím nejaké ambície, potom Slovák má prísť na prestup a nebyť iba súčasťou výmeny.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Tottenham Hotspur #Inter Miláno #Milan Škriniar