Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ty sa bojíš Messiho? Chlapca, čo má meter a pol? Polovičného autistu?

Spolupráca Lionel Messi - Antoine Griezmann jednoducho nefunguje. To je fakt. Hovorí o tom celý svet a najnovšie na verejnosť prenikli správy, že im to neklape ani mimo ihriska. Údajne aj preto chce slávny Argentínčan z Barcelony odísť.

03.07.2020 21:28
debata (2)
Lionel Messi a Antoine Griezmann. Foto: SITA/AP, Joan Monfort
Antoine Griezmann Lionel Messi a Antoine Griezmann.

K výkonom aj pomerom v Barcelone sa vyjadril už kde-kto. Najnovšie pridal svoj názor legendárny Francúz, majster sveta z roku 1998, Christophe Dugarry. A jeho slová plné vášne v podcaste pre rádio RMC vzbudili pozornosť.

„Stratil sebadôveru, jeho výkony nie sú vôbec dobré. Je pravda, že by mu Messi mohol viac prihrávať, ale úprimne, vôbec ma to neprekvapuje. Griezmann stále stráca loptu, hrá zle,“ hodnotil bývalý hráč, ktorý odohral kedysi za Barcelonu sedem zápasov.

Spočiatku to vyzeralo ako nevinná kritika francúzskeho krajana, no neskôr sa z toho vykľul ostrý hejt na azda najlepšieho hráča na svete.

Podľa Dugarryho by si mali obaja hráči všetky problémy vydiskutovať. „Koho sa ten Griezmann bojí? Chlapca, čo má meter a pol a je to polovičný autista? Ak s ním má nejaký problém, nech mu dá päsťou do tváre,“ zvestoval niekdajší útočník.

Túto časť podcastu neskôr vysielateľ odstránil. A následne sa ospravedlnil aj sám Dugarry. „Je mi to úprimne ľúto. Nechcel som stigmatizovať ľudí s autistickými poruchami.“

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Lionel Messi #Antoine Griezmann #Christophe Dugarry