Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Messi je na odchode. Neznesie sa s trénerom i ďalšou hviezdou

Veľká Barcelona má obrovský problém! Najväčšia hviezda tímu - Lionel Messi - je nespokojná. A to dokonca takým spôsobom, že na Nou Campe odmieta rokovať o predĺžení kontraktu.

03.07.2020 13:40
Španielsko Futbal liga 25.kolo La Liga Foto: ,
Lionel Messi.
debata (5)

Podľa všetkého to nie sú žiadne taľafatky – informáciu zo zákulisia totiž vytiahol zvyčajne dobre informovaný Manu Carreňo z rozhlasovej stanice Cadena Ser.

Messiho viaže s Barcelonou zmluva do leta 2021, rokovania o jej predĺžení údajne boli na najlepšej ceste, ale teraz sa vraj 33-ročný Messi zaťal. Z metropoly Katalánska vraj chce odísť.

Podľa spoľahlivého zdroja mal Messi možnosť opustiť klub 10. júna tohto roku, rozhodol sa však zotrvať v Barcelone až do vypršania kontraktu.

Podľa všetkého má Messi plné zuby problémov, v ktorých sa jeho klub nachádza. Najviac ho vraj irituje fakt, že za všetko zlé môže on. Rodák z Rosaria sa údajne svojim blízkym posťažoval, že odteraz nechce byť zodpovedný za nič iné, iba za svoje výkony na ihrisku.

15 hviezd budúcnosti podľa Lionela Messiho Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
1. Trent Alexander-Arnold (Anglicko, Liverpool)...

Hnevá sa tiež na športové rozhodnutia, ktoré spravila Barcelona. Jeho nezhody s Ericom Abidalom a trénerom Setiénom sú verejným tajomstvom, Messi tiež nechápe, prečo sa Blaugranas nepokúsili priviesť naspäť Brazílčana Neymara.

Prekáža mu tiež kritika okolia, podľa ktorej si vyberá zostavu. Podľa informácií chce mať po svojom boku Luisa Suáreza namiesto Francúza Antoinea Griezmanna, s ktorým si vraj nevychádza.

Po výhre Realu Madrid nad Getafe sa zdá, že o titule je už rozhodnuté. A možno aj o tom, že Messi po ďalšej sezóne odíde.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Lionel Messi