Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ševela na odchode? Slovinci písali, že do Slovana mieri kouč NK Maribor

Slovinské médiá v piatok vyrukovali s informáciou, že tréner NK Maribor, Darko Milanič, mieri na lavičku Slovana Bratislava. Už u istého majstra mal podľa nich vystriedať súčasného lodivoda belasých Martina Ševelu.

20.04.2019 10:32
Martin Ševela Foto: ,
Martin Ševela.
debata (1)

Zdá sa však, že na informáciách, ktoré prebrali významné slovinské médiá, nie je ani štipka pravdy. Na pravú mieru to už dávajú aj samotní Slovinci. „Maribor tieto informácie poprel. Aj samotná správa sa zdá byť nelogická, veď prečo by mal Slovan záujem vymeniť trénera, ktorý po rokoch doviedol najslávnejší slovenský klub opäť na vrchol?“ napísal portál Ekipa24.

Na nepravdivú informáciu už stihol zareagovať aj generálny riaditeľ Slovana Ivan Kmotrík ml.

„Hneď na ráno som sa vďaka tomu pousmial a dobre pobavil. Je to absolútny nezmysel, to je samozrejmé. S trénerom sme si pred jarnou časťou zadefinovali, že Slovan sa musí neustále zlepšovať. Urobili sme krok vpred a verím, že teraz urobíme ďalší potrebný výkonnostný posun, aby sme boli konkurencieschopní aj v Európe. Martin Ševela má samozrejme moju dôveru a chceme naďalej spoločne pracovať na splnení ďalších cieľov, ktoré máme vytýčené,“ povedal šéf klubu pre oficiálnu stránku Slovana.

Video
1 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #NK Maribor #Ivan Kmotrík ml.