Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Našli telo mŕtveho muža, hodil sa pod vlak. Má ísť o Malatinského

Podľa piatkovej informácie TV Markiza našli neďaleko slovenských hraníc pri meste Břeclav telo mŕtveho muža. Mohol by ísť o nezvestného reprezentačného trénera SR 18 Milana Malatinského.

18.05.2018 18:56 , aktualizované: 21:02
FUTBAL: Príprava FC Spartak Trnava Malatinský Foto:
Milan Malatinský ako hlavný tréner FC Spartak Trnava v roku 2010.
debata (5)

„Dokazovať by to mali veci, ktoré pri nebohom našli. Polícia však oficiálne totožnosť mŕtveho nepotvrdila. Prebiehajú testy DNA,“ uviedol zdroj.

ČTK informovala, že muž zahynul po zrážke s vlakom.

„Podľa prvotných informácií muž vstúpil do koľajiska pred vlak a nereagoval ani na to, keď rušňovodič spustil zvukové výstražné znamenie. Muž utrpel zranenia nezlučiteľné so životom,“ uviedla policajná hovorkyňa Kamila Haraštová.

Tréner Malatinský bol nezvestný od štvrtka 10. mája, keď sa odpojil od mužstva v Senci a neviedol ho tak v piatkovom finále futbalového turnaja Slovakia Cup, v ktorom slovenská osemnástka zdolala českých rovesníkov 1:0.

Slovenský futbalový zväz informoval, že tréner porušil podmienky zmluvy so SFZ, a preto neviedol SR 18 vo finále.

Na snímke tím Slovenska do 18 rokov po... Foto: TASR, Lukáš Grinaj
Slovensko do 18 rokov, Slovakia Cup, Na snímke tím Slovenska do 18 rokov po víťazstve vo finálovom zápase turnaja Slovakia Cup 2018.

Rodák z Trnavy Milan Malatinský (nar. 8. februára 1970) na minulotýždňovom Slovakia Cupe dostal tím SR „18“ do finále, mužstvo však v piatkovom rozhodujúcom dueli už neviedol. Dôvodom jeho náhleho odchodu mohla byť podľa webu cas.sk informácia o údajnom nepredĺžení zmluvy, ktorá mu vyprší posledný májový deň.

Milan Malatinský počas aktívnej činnosti hral okrem domovskej Trnavy aj za Duklu Banská Bystrica a Inter Bratislava, dvakrát si obliekol i najcennejší dres. V trénerskej kariére sedel na trnavskej lavičke a viedol mládežnícke reprezentácie SR do 18 a 19 rokov.

Jeho bývalého spoluhráča zo Spartaka Igora Bališa zaskočila informácia o zmiznutí Milana Malatinského:

"Som šokovaný. Nejaká zmluva predsa nemôže byť dôvodom takéhoto kroku. Veď má manželku i deti z prvého manželstva. Je pravda, že životosprávu nemal najlepšiu. Nemyslím si, že by spravil nejakú hlúposť. Možno je len niekde zalezený. Keď sa na človeka navalí viac problémov, každý sa s tým vyrovnáva inak. Milan je dobrý tréner,“ povedal v pondelok pre cas.sk Igor Bališ.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Milan Malatinský